Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmu

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio oglądałem w TV film "dark highway" (czy jakoś tak :P nie pamiętam). Jest on o parze, która niedawno się pobrała i małżonkowie jadą pustą autostradą daleko od cywilizacji, spotykają rannego gościa, chcą go zawieść do szpitala, a on próbuje ich zabić. Kojarzy ktoś ten film? Jeśli tak to proszę o linka do niego (najlepiej z napisami)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Daleko od cywilizacji jest autostrada ?

Pozdrowienia dla reżysera :)

Jaki to gatunek filmu powiedz to będzie łatwiej

Jest to thriller. Autostrada nwm jak jest daleko od cywilizacji, ale pewnie bardzo, bo główni bohaterowie przez cały film są w "martwej strefie" tzn. brak zasięgu itp. oraz podczas próby ucieczki dojeżdżają do końca autostrady i muszą zawracać.

@EDIT

W telewizji było, że thriller, ale w necie znalazłem info, że to niby "horror"

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...