Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra MMORPG dla 3/4 osób

Sylvvvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam gry MMORPG dla 3/4 osób, coś w stylu Aion/Metin2 (Aion - nie podobają mi się mechy i postacie z bronią palną, ogólnie gra po 30lvlu mi się znudziła, Metin2 - gra zbyt uboga, za mało przedmiotów, expowisk itp). Chciałbym grę, w której mógłbym z kolegami podzielić się na role - tank/healer/dps. 

Zainterosował mnie Cabal, ale te latające deski itp. mnie odrzucają.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że lubię, jak w grach jest ogromna ilość skilli do rozwoju.

Sprawdzę Terę, chociaż ta grafika mnie jednak lekko odpycha - nie, że jest słaba, odpowiadała by mi, gdyby na tylu screenach

nie było czegoś jak tutaj http://www.multigracz.pl/wp-content/gallery/tera2/tera-screenshot-2.jpg trochę zbyt bajkowo to wygląda.

GW2 - grałem przez chwilę, ale mi nie podeszło.

edit: TERA w pobieraniu, jakby coś dam znać, ale możecie dalej proponować inne gry.

Opublikowano

Może League of Legends? Współpraca nieoceniona.

Opublikowano

Dragons Prophet, Latacie sobie na smokach robicie gildie, wojny Itd. Swietna gra :)

RaiderZ, podobnie, jezdzicie na swietnych wierzchowcach chodzicie razem na Bossy wielkie, katakumby i inne rzeczy.

Rift-Tutaj zdecydowanie Polecam, na pewno zostaniecie tam na dluzej jesli szukacie ogarnietej gry, i oczywiscie jesli wy jestescie ogarnieci ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, później popatrzę na te gry, na yt i wgl.

Co do LOL'a, to zdecydowanie nie. W sumie, to wszystko mi tam nie pasuje. Szukam gry, w której będę mógł sobie posiedzieć na expowisku ;)

Opublikowano

Polecam ci sol macz tere teraz sam bede ja pobieral . Gra jest swietna , super grafika mozna osiagnac bez is duzo i jest rozbudowana . Patrzylem ja duzo na yt i wogole jezeli chcesz ze mna pograc to sie zgadamy jak pobiore na pw : d

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Final Fantasy XIV A Realm Reborn

Nawet dla kogoś, kto nie zna ani nie grał w gry Final Fantasy, będzie się przyjemnie grać. Sporo postaci, sporo możliwości, wiele dungeonów, spora liczba graczy przy czym po ponad 4 miesiącach gry, spotkałem tylko jedną osobę poniżej 18 lat, ale przez swoje zachowanie i kulturę, nie powiedziałbym tego. Plusem jest też, że grając na PC, grasz tam także z graczami z PS3 i PS4.

Małym minusem jest fakt, że trzeba zapłacić, 65 kosztuje klucz na grę + miesiąc gry, za 60zł masz dodatkowe 2 miesiące gry, czyli wychodzi ok 35zł za grę + złotówka dziennie za grę. Jak nie przedłużysz subskrypcji, to nic nie stracisz. Jednak jest to gra od Square Enix, więc nie ma się o co martwić. Fakt, trzeba zapłacić, ale za to masz porządną grę i ciekawą rozgrywkę z ludźmi na poziomie, a nie wyzywających co chwilę - jakimi tylko się da i kogo się da - wyzwiskami o obelgami. 

W każdym razie, polecam chociaż sprawdzić ten tytuł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...