Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sin czy Glad?

KaoLin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chciałem zapytać, która klasa lepsza. Sin czy Glad? Chodzi mi głównie o PvP i PvE jak sobie radzą, jaki koszt setów i czy opłaca grać się tą postacią. Mógłby mi ktoś napisać kto lepszy, ponieważ chciałem spróbować zagrać jakąś postacią z walki wręcz. 

Opublikowano

Osobiście bym poszedł w Glada ponieważ nigdy nie przepadałem za Sinem. Nie że tam miałem z nimi problemy bo jako templar bez żadnych problemów zabijałem 95% Sinów, ale po prostu nie kręci mnie wyskakiwanie z hide, szybki atak w celu zburstowania celu i ucieczka. Ogółem jakoś nie lubię się skradać w takich grach, wolałbym już się kręcić jako Glad.

Koszt zrobienia eq będzie pewnie taki sam ponieważ obydwie klasy są fizyczne.

Sinem moim zdaniem trzeba lubić grać, a Glad jest dobry dla każdego, kto nie chce grać magicznym DPSem. Sin opiera się na hide oraz ataku z ukrycia, a Glad na buffach pod dmg i bicie aoe wokół siebie.

Opublikowano

Osobiście bym poszedł w Glada ponieważ nigdy nie przepadałem za Sinem. Nie że tam miałem z nimi problemy bo jako templar bez żadnych problemów zabijałem 95% Sinów, ale po prostu nie kręci mnie wyskakiwanie z hide, szybki atak w celu zburstowania celu i ucieczka. Ogółem jakoś nie lubię się skradać w takich grach, wolałbym już się kręcić jako Glad.

Koszt zrobienia eq będzie pewnie taki sam ponieważ obydwie klasy są fizyczne.

Sinem moim zdaniem trzeba lubić grać, a Glad jest dobry dla każdego, kto nie chce grać magicznym DPSem. Sin opiera się na hide oraz ataku z ukrycia, a Glad na buffach pod dmg i bicie aoe wokół siebie.

Bronią do Glada będzie Włócznia? I eq Plate?

Opublikowano

Dokładnie tak. Ewentualnie możesz używać Greatsworda = mniejszy dmg ale większy atk speed.

Opublikowano

Nie bierz dla glada GS'a bo glad ma skille na zwiększenie att speed i stracisz na dmg. Póki co udało mi się zejść do 1.8 że scrollem, eq i ofc skillem przy 51lv. Teraz wystarczy, że będziesz szukał eq mającego w statystykach att speed do tego scrolle, skille własne i buff od kantora na att speed i myślę że zejdziesz spokojnie do 1.5 att speed

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ja wybralem asasyna, ze wzgledu iz podobaja mi sie szybkie klasy oraz zwinne. Wybierz postac, ktora bedzie Ci sie gralo przyjemnie. Potestuj sobie rozne klasy, lub poogladaj filmiki na yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...