Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupie pakiety na dupe

seweloldfgdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cena do negocjacji? ile mozesz wylozyc 100-200? a moze 500? Duper tyle zarobi w tydzien na allegro.

Tylko jak administracja Allegro się bardziej przyjrzy, to chłop na zajebiście przejebany, allegro od razu do psiarni pójdzie :_:.

Opublikowano
Tylko jak administracja Allegro się bardziej przyjrzy, to chłop na zajebiście przejebany, allegro od razu do psiarni pójdzie :_:.

allegro nic mu niezrobi.. on sprzedaje czas spedzony w grze i nawet jesli zainteresuja sie to nie udowodni mu nikt ze to co sprzedaje jest zdupowane +jest wymowka gdyby blesy ktore sprzedal zniknely to w grze dostal je zdupowane od cheatera jak sprzedawal np. itemy i nie jego wina ze zniknely blessy osoby ktora zakupila je, blesy juz od paru lat hurtowo sa sprzedawane przez konczacych gre graczy a ze firma prowadzaca gre niepotrafi sie uporac z falszywymi blessami to juz nie wina allegrowicza ;p

p.s naucz sie troche skladac zdania bo dziwnie brzmi ten text "to chłop na zajebiście przejebany"

@Ican

wez no zmniejsz ta sygnature o 1/3 chociaz..

2006-2010

Opublikowano

driada i museller i jeszcze 3 gosc to jedna osoba tylko ma porejstrowane konta na rodzine.

a co do zjazdu z allegro prosto na psiarnie to czemu nie?. jesli sie zarobiło wiecej jak 1000 zł rocznie na aukcjach iternetowych trzeba zapłacic podatek. nie płacenie podatku=przestepstwo.

Opublikowano
driada i museller i jeszcze 3 gosc to jedna osoba tylko ma porejstrowane konta na rodzine.

a co do zjazdu z allegro prosto na psiarnie to czemu nie?. jesli sie zarobiło wiecej jak 1000 zł rocznie na aukcjach iternetowych trzeba zapłacic podatek. nie płacenie podatku=przestepstwo.

a co podatek ma do sprzedazy zdupowanych blesow ?

allegro nic mu niezrobi.. on sprzedaje czas spedzony w grze i nawet jesli zainteresuja sie to nie udowodni mu nikt ze to co sprzedaje jest zdupowane +jest wymowka gdyby blesy ktore sprzedal zniknely to w grze dostal je zdupowane od cheatera jak sprzedawal np. itemy i nie jego wina ze zniknely blessy osoby ktora zakupila je, blesy juz od paru lat hurtowo sa sprzedawane przez konczacych gre graczy a ze firma prowadzaca gre niepotrafi sie uporac z falszywymi blessami to juz nie wina allegrowicza ;p

2006-2010

Opublikowano

widze dalej chyba nierozumiesz o co chodzi.. my tu rozmawiamy o sprzedawaniu legalnie zdobytych i nielegalnie zdobytych blesow... chodzi czy jesli by sprzedawal zdupowane blesy to czy allegro moglo by mu cos zrobic a nie czy zaplaci podatek czy tez nie bo chyba niema takich glupich ludzi ktorzy by niezaplacili i sobie bezsensownych problemow narobili..przeczytaj jeszcze raz caly post w ktorym zacytowalem twoja wypowiedz ;p

2006-2010

Opublikowano

Zobaczcie allegro. Kupa powystawianych aukcji w stylu 3 k blessów za 500 zł i nikt nie kupuje.

Global zdycha wiec szkoda ludziom pakować w to kaske. Co najwyzej jakis nobek kupi 100 b na rozruch i tyle.

Trzeba być debilem żeby wywalic 3 kafle na pakiety bo to sie nawet nie zwróci. A jak chcesz miec super set w grze to taniej wyjdzie kupic 10 k b od dupera

Opublikowano
Zobaczcie allegro. Kupa powystawianych aukcji w stylu 3 k blessów za 500 zł i nikt nie kupuje.

Global zdycha wiec szkoda ludziom pakować w to kaske. Co najwyzej jakis nobek kupi 100 b na rozruch i tyle.

Trzeba być debilem żeby wywalic 3 kafle na pakiety bo to sie nawet nie zwróci. A jak chcesz miec super set w grze to taniej wyjdzie kupic 10 k b od dupera

a jednak znajdzie sie3 jakis inteligent bo ofeta kupna juz jest za te 500 zl

kledrart5.png
Opublikowano
on nigdzie niepracuje bo ma 15 lat

Jak ja mialem 15 lat to ty nie wiedziales jeszcze jak masz na imie.

Nie wiem czy dupe jeszcze dziala czy nie ale nie interesuje mnie juz mu.

Opublikowano
Jak ja mialem 15 lat to ty nie wiedziales jeszcze jak masz na imie.

Nie wiem czy dupe jeszcze dziala czy nie ale nie interesuje mnie juz mu.

1. wadpie dziadku

2. a co to kurwa ma do zeczy ? ty masz cos z glowa? wyjechales do mnie z jakims textem z koziej dupy wzietym niewiadomo po chuj i dlaczego noi jeszcze dyskutujesz o mu skoro cie juz nieinteresuje? kogo to obchodzi czy ty wiesz czy dupe dziala jeszcze czy nie? yy masz cos z glowa? bo wydaje mi sie ze tak o_0

a jednak znajdzie sie3 jakis inteligent bo ofeta kupna juz jest za te 500 zl

niewiadomo czy to tez nie fake oferta

to nielataja juz efly na h1 rozdajace 20k b =d?

Teraz praktycznie nikt juz nie kupuje b, koniec globala nastapil juz jakis czas temu

to wszystko wina tych koffanych sposobow na b

__

plop

__

Warn++, double post

Ziomal

2006-2010

Opublikowano
1. wadpie dziadku

2. a co to kurwa ma do zeczy ? ty masz cos z glowa? wyjechales do mnie z jakims textem z koziej dupy wzietym niewiadomo po chuj i dlaczego noi jeszcze dyskutujesz o mu skoro cie juz nieinteresuje? kogo to obchodzi czy ty wiesz czy dupe dziala jeszcze czy nie? yy masz cos z glowa? bo wydaje mi sie ze tak o_0

niewiadomo czy to tez nie fake oferta

to nielataja juz efly na h1 rozdajace 20k b =d?

to wszystko wina tych koffanych sposobow na b

Ohoho ale Tys mądry i wszystkowiedzący normalnie szok skad 15-latek by miał 3tys złotych. Nie wiem czy pamietasz jak lodi sprzedawal cm'a to dzieciaki pisali posta i prosili o cm'a bo 50zł to dla nich nieralne, pozniej pisali durnowate posty ze wyslali kase(a na prawde nie wyslali) i ze ich lodi oscamowal... żal... On pracuje i ma kase. Lepiej Ty sie wez za robote , jesli pracujesz to ok. Na to wychodzi ze Ty masz cos zgłowa chlopcze bo odrazu widac po postach kto ile ma lat. I nie badz taki madry bo głupich zabraknie.

_____

Warn++, Tak jak obiecywałem, kłótnia=warn/ban

Ziomal

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

Odbiegacie chłopaki od tematu to jak sprzeda mu ktos ten sposob czy niech ziomal zamknie temat bo to jest bez sensu:(

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...