Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resy, mag

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc , mam maga ~55 lvl na avalonie. Gram od zera na s1 , ii sprawa wygląda tak.. , jak to początki trzeba pokupować sp, eq, resy itd. 

I teraz mam do was pytanko.  W jakie resy warto zainwestować, kiedy wymieniać.. Myślałem żeby dopiero na 70 lvl kupować , ale po 6kk stoją , więc wychodzi jakiej 70kk+ za komplet na all elementy. Poska też planuje kupić jakiegoś 99+9 , rozge duszy u7+7 to wyjdzie w uj hajsu. Na razie mam 7kk , dziennie zarabiam po 1/2 kk . Warto kupować jakieś zamienniki resów z tych na 40 lvl , czy już wytrwać do tego 70 i kupić komplet, ale będzie to sporo kosztowało, następne pytanie jest takie, jak spisuje się posek na glacy ? Następne pytanie jest takie, jakie sp używać pod expa, cp / fabułke. Do tej pory używałem reda , nie ulepszałem reda na razie bo nie miałem takiej potrzeby, myślałem nad blue , ale nie wiem... Holke też nie wiem pod co robić , bo na razie nie używam ... Zrobie coś na glacy na 70 lvl ? Czy na avalonie to już wszyscy wykokszeni, jak to tam jest.. Narazie tyle, potem coś dopisze najwyżej.Peta mam pod tanka..

Lubie mieć wszystko uporządkowane, a grając magiem tak nie jest... 

Opublikowano

Posejdon na glacę/ do misji będzie świetny, m.in. ze względu, że posiada wiele obszarówek.

Resy na poziomach -70 są bardzo tanie, bez nich ani rusz, więc lepiej je kupić. Jeśli nie stać Cię na te na 70lv to noś te -70.

Na glac musisz mieć bardzo dobre resy ogólne, eq i większy lv (im większy, tym lepsze eq).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...