Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomość od Darkorbit na E-mail

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moją poczte przyszła wiadomość od Darkorbit oczywiście z kodem.

Jeżeli brakuje ci siły ognia, wykorzystaj ten kod i zdobądź laser LF-3 oraz 2000 jednostek amunicji laserowej RCB-75. Możesz również przesłać kod nowemu znajomemu, by pomóc mu wywalczyć należne miejsce w galaktyce!

Sprawdzajcie swoją poczte i odbierajcie nagrody ! :D

PS. Zrobili małą literówke i zamiast RCB-75 powinno być RSB-75

Więc tak jak mówiłem. Po update zawsze przychodzi wiadomość od BP z kodem. Może też być to co wcześniej, że niektórzy mają podane kody na ammo a drugie osoby na coś innego. Gdyby tak było to niech się taka osoba odezwie

Opublikowano

Tytuł tej wiadomości nosi nazwę "Przyjaciele z orbity" gdyby ktoś nie wiedział.

A i sprawdź czy masz otrzymywać newsletter od BP. Sprawdza się to tak:

Wchodzisz na stronę głowną swojego konta -> u góry masz TRYB który nazywa się Centrum Kont -> wejdź w to i odrazu na pierwszej stronie piszę :

Tu możesz zamówić lub odwołać newsletter, który zawiera informacje o grze i będzie przesyłany na Twój adres e-mail.

Żeby otrzymywać newsletter musi być zaznaczone "Tak"

Opublikowano

Najwyżej z 1 korzystasz częściej niż z pozostałych. Wiadomości dostają pewnie te osoby, które są w TGC.

Jednak dostałem kod ;p 

2000 rsb i 1 lf-3... dobre i to .

Opublikowano

2 lf-3 kilka rsb wielkie mi co :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Dla tych co nie przychodzi e-mail, a newsletter mają włączony:

http://www.mpcforum.pl/topic/1108329-bociles-nie-licz-na-zadne-bonusy/

Widać BP bardzo nie lubi botuserów ;/

Niekoniecznie ... Owszem, w tamtym roku nie dostałem chyba żadnego kodu od lipca, żadnego hadesu itp. W tym roku dostaje wszystkie, czyli na razie to były chyba 3 kody :) Może już mi się skończył rygor za bota :D Albo to po prostu szczęscie :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

No właśnie. Póki co dostałem tylko na hades i ten ostatni. Nie dostałem maila z kodem na Sh i ammo lub hale... 

A  czy to może być tak, że wysyłają do przypadkowych osób, które nie bociły? 

Opublikowano

up@ po prostu im się poszczęściło bo pewnie w bocie rozdającym kody powstała jakaś luka
mam jeden kod i mogę dać za parę kredek :P

Opublikowano

Może ktoś podać ten kod? bo miałem, ale usunąłem przypadkiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...