Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bociłeś? Nie licz na żadne bonusy!

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od dłuższego czasu zastanawiam się, czemu inni dostają bonusy typu całe wrota hades. Oczywiście domyślałem się, że ma to jakiś związek z boceniem, lecz postanowiłem się upewnić. Napisałem do supportu i taką odpowiedź dostałem: 3yim.png

Opublikowano

Wykrytych zostało ponad 80% użytkowników, więc tak naprawdę tylko te flaxy które mają konto od maks. połowy roku będą dostawać różne bonusy ponieważ większość która ma konto dłużej to bociła chociażby raz, więc została wykryta. Dobrze, że i tak w ten syf nie gram.

jp8p35.png
Opublikowano

Może i nie syf bo botów nie ma...

Akurat ja bociłem, więc syf. Ci co zdążyli wybocili sobie miliony uridium. Ja bociłem zaledwie pół roku po czym zostałem wyłapany.

jp8p35.png
Opublikowano

Akurat ja bociłem, więc syf. Ci co zdążyli wybocili sobie miliony uridium. Ja bociłem zaledwie pół roku po czym zostałem wyłapany.

Mówisz oczywiście o top 100 ? xD większość miała czyszczone konta bo chcieli sprzedać ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to ściema straciłem pp i ulepszenia bo mnie złapali a mimo wszystko hadesa dostałem więc o co kaman? Spartolili coś jak zwykle i wymówke zwykłą dali

Opublikowano

Ja też kiedyś używałem triala iBota i darmowego FBota i dostałem normalnie kod

Musiałeś nie dostać warna w lipcu

Jak dla mnie to ściema straciłem pp i ulepszenia bo mnie złapali a mimo wszystko hadesa dostałem więc o co kaman? Spartolili coś jak zwykle i wymówke zwykłą dali

Widać miałeś farta, bo ja faktycznie wpadłem w lipcu i kodów żadnych nie dostaje :/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja założyłem konto niedawno, nigdy nie bociłem i nie dostałem kodu (dopiero dzisiaj dałem na "tak" newsletter) więc dziwne.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja tez dostaje kody a bocilem ponad rok

Osoby, które dostały status botusera z lipca 2013. Mogli ciebie po prostu nie złapać.

Opublikowano

Już od dłuższego czasu zastanawiam się, czemu inni dostają bonusy typu całe wrota hades. Oczywiście domyślałem się, że ma to jakiś związek z boceniem, lecz postanowiłem się upewnić. Napisałem do supportu i taką odpowiedź dostałem: 3yim.png

Czyli że jak dostało się bana w innym miesiącu to można było dostać ? Z czego wiem jak kiedyś wykrywano botki to był 3-stopniowy system banowania, więc może dotyczy to tylko niektórych ?

A co do czarnej orbity to wiadomo - jeden dostaje a drugi nie, tutaj nie ma żadnego współczynnika - stąd ta gra jest takim gównem, bo na dłużej grających mają wyjebane i skupiają się na flaxa. A może przelewy ? :D

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...