Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite OPŁACA SIĘ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zrobiłem konto w smite kiedy dopiero rozdawali key'e do tej gry a na forum dopiero powstawał temat z smite wszedłem zagrałem kilka gier i mi się znudziło zmieniło się coś w tej grze opłaca się ??? ogólnie gram dużo w lola i nie wiem czy nie przenieść się znowu na smite ale na dłuższą metę co uważacie o tej grze nie chcę abyście podawali samych + dawać - też

Opublikowano

Pierdol lola, gra dla imbecyli i biedy umysłowej, najprostsza moba. Sam zaczynałem grę podczas zamkniętej bety i po ponad roku zagrałem to byłem przytłoczony ilością zmian. Graj w smite, a lola najlepiej usuń z komputerka.

Opublikowano

Pierdol lola, gra dla imbecyli i biedy umysłowej, najprostsza moba. Sam zaczynałem grę podczas zamkniętej bety i po ponad roku zagrałem to byłem przytłoczony ilością zmian. Graj w smite, a lola najlepiej usuń z komputerka.

w lola gram kilka lat ... a w smite chciałbym zagrać a twoja odpowiedz jest ... ZAJEBISTA :D

usunęli mi konto w smite czy jeszcze jest ??? (jakieś resety po becie czy jakieś inne pierdolniki były ???)

jpa7ag.jpg

Opublikowano

Mów  mi jeszcze znawco a potem wypierdalaj do gimbazy

3431810405.png

Opublikowano

Mów  mi jeszcze znawco a potem wypierdalaj do gimbazy

tpDPLu1.png

Nawet mi ciebie nie żal leszczu.

topic.

Na starym koncie masz darmowe postacie: Ra, Kali, Artemis, Ymir i Hun Batz. Jeżeli chciałbyś Ymira, Ra, Thora, Neith i Guan Yu to musisz założyć nowe konto.

Opublikowano

tpDPLu1.png

Nawet mi ciebie nie żal leszczu.

topic.

Na starym koncie masz darmowe postacie: Ra, Kali, Artemis, Ymir i Hun Batz. Jeżeli chciałbyś Ymira, Ra, Thora, Neith i Guan Yu to musisz założyć nowe konto.

Będę grać na starym koncie ;) możecie się wypowiadać dalej

@Razzerr

skąd wiesz że ta kata miała BoL'a i na dodatek kogo wy puszczacie na mida lee sina to gratuluje brązu D:

BTW

są jakieś ligi w tym smite???

Opublikowano

Masz brąz, srebro, złoto, platynę i diament. Grasz ligowe, nabijasz punkty i jak będziesz miał odpowiednią liczbę (zależną od ilości graczy w lidze, od tego ile punktów mają itd) awansujesz po sezonie do ligi wyżej. Sezon trwa równo miesiąc.

Opublikowano

Masz brąz, srebro, złoto, platynę i diament. Grasz ligowe, nabijasz punkty i jak będziesz miał odpowiednią liczbę (zależną od ilości graczy w lidze, od tego ile punktów mają itd) awansujesz po sezonie do ligi wyżej. Sezon trwa równo miesiąc.

trochę dziwnie pewnie trudno się wybić do ligi wyżej który już jest sezon w smite ???

Jeszcze komplet pytań i leci limit do edka

-żeby grać ranki trzeba mieć 30lvl czy jakoś tak ???

-jaki champ na początek może być jakiś trudniejszy do gry ale żeby w late game był przydatny

-da się samemu carrować grę ???

-długo się czeka w kolejce (dużo osób gra???)

-ile jest aktualnie postaci???

-są team ranked ???

To tyle jak na razie :)

Opublikowano

Do srebra możesz tak naprawdę wejść w jedną noc #Azaell approves. Aktualnie jest 7 sezon.

1. Żeby grać ligowe musisz mieć 30 poziom i przynajmniej 14 god ranków na posiadanych postaciach.

2. Na początek najłatwiej chyba hunterami bo są ranged, a z hunterów chyba najłatwiejsza Neith.

3. Tak da się. Zeusem dla przykładu, ale jest banowany na ligowych.

4. Tu nie jest jak w lolu, że czekasz aż znajdzie graczy. Dołączasz do que i leci czas w dół do startu gry.

5. Aktualnie jest 51 postaci.

6. Nie, nie ma klanowych ligówek.

Opublikowano

Do srebra możesz tak naprawdę wejść w jedną noc #Azaell approves. Aktualnie jest 7 sezon.

1. Żeby grać ligowe musisz mieć 30 poziom i przynajmniej 14 god ranków na posiadanych postaciach.

2. Na początek najłatwiej chyba hunterami bo są ranged, a z hunterów chyba najłatwiejsza Neith.

3. Tak da się. Zeusem dla przykładu, ale jest banowany na ligowych.

4. Tu nie jest jak w lolu, że czekasz aż znajdzie graczy. Dołączasz do que i leci czas w dół do startu gry.

5. Aktualnie jest 51 postaci.

6. Nie, nie ma klanowych ligówek.

W Smicie jest chyba 52 Bogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...