Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LP Eden Hazard

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam na LP Eden Hazard 88ovr ale jak na 550k to dupy nie urywa i nie gra jakos zajebiscie czy polecacie go na kogos zamienic czy po prostu naucze sie nim grac? Jakie są wasze opinie? Gram formacjami: 4-1-2-1-2 i 3-5-2 (tą mi się gra lepiej) Daje like!

Opublikowano

A ktos porbowal bo jak są słabsi niż hazard to szkoda mi czasu ale Hazard nie gra jakoś bosko jak na cene. Ktoś grał nimi ?

Opublikowano

U mnie w formacji 4-1-2-1-2 dobrze się spisuje.

Nie strzela cały czas, tylko raczej pełni rolę pomocnika.

Pewnie ze względu na to, że nie gra na swojej nominalnej pozycji.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

U mnie pod 3-5-2 gra normalnie na LP ale jakos nie widac zbytnio jak sie udziela w grze :) A Nani ciagle mi gole strzela na pP

Opublikowano

Też posiadam Hazarda, i jest on czasem nie widoczny w meczu. Ale jak już się pokarze i zrobi "rajd" Tzn. Wystawi się na prostopadłe podanie to prawie 90% że padnie gol. ew. Asysta. Musisz podawać w środku pola i patrzeć na radar gdzie stoji Hazard. Jeżeli widzisz że jest czysty. TO prostopadłe i Hazard przejmie piłe ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...