Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devasto.pl - Start PIĄTEK 17:30 [Dedyk] [Medium]

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie, które robi się z 75 to do expa?

Git serwer, ale przesadzone z KU.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączam devasto.exe, a tu:

FATAL ERROR! File not exist: pack/Index

Włączam patchera, a tu:

URL setting file not found

WTF?!

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Włączam devasto.exe, a tu:

FATAL ERROR! File not exist: pack/Index

Włączam patchera, a tu:

URL setting file not found

WTF?!

Podpinam sie, mam ten sam problem.

Opublikowano

fajny serwer, ale wartosci bonusów przesadzone, 50% do pz? 30 szycia? pozdro 600

To jest szansa na wbicie tego bonu, a nie jego wartość.

Opublikowano

Coś, widzę, że chyba mało graczy na serwie. Masz jakąś reklamę? Po wypowiedziach up, widzę, że ze skillami ciężko. 

Zasysam clienta, sprawdzę serwer i zobaczę czy warto grać :P

@EDIT

Spoko, nie sprawdzę, w cliencie nie mam pliku Index, a patcher nie działa.. Chyba podziękuje.

tenor.gif

Opublikowano

WOW!

Jestem w szoku, coś dla mnie.. ! Grzechem byłoby nie wejść ^^

Mam jedno pytanko i potrzebowałbym szybkiej odpowiedzi, grając wojownikiem body do jakiego lvla można zmienić na mentala?

proponuję żeby zostało to całkowicie usunięte, wraz z odebraniem skilli gracz powinien decydować się na profesję.

(brak cof u starszej pani oraz zwoju w is)

Opublikowano

Na twoim miejscu zostawilbym mental, z buffem na v2 na 35 level Dasz rade brac po 3 grupki, takze mental jest do pvp a body Pvm wiec radzilbym mental a ew dropka body

Opublikowano

dlaczego nikt nie gra na tym serwerze ? co jest nie tak ?

Bo jakiś marny you tuberek zrobil marny serwerek i gimabza  poszla tam co za tym idzie normalni ludzie tez bo kazdy chyba lubi jak jest duzo graczy :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie jutuberek..., po prostu zbugowały się postacie i mają to niby w najbliższych dniach naprawić - tzn. zawsze było 100 online chociaż, a teraz nie, bo jak próbujesz wejść na tamtą postać o ile miałeś OnLine to wywala cie do wyboru serwerów, ale innymi możesz grać, jak to naprawią z pewnością będzie więcej, a ja teraz sobie dropie KU dla mojego BM :)

Opublikowano

Nie jutuberek..., po prostu zbugowały się postacie i mają to niby w najbliższych dniach naprawić - tzn. zawsze było 100 online chociaż, a teraz nie, bo jak próbujesz wejść na tamtą postać o ile miałeś OnLine to wywala cie do wyboru serwerów, ale innymi możesz grać, jak to naprawią z pewnością będzie więcej, a ja teraz sobie dropie KU dla mojego BM :)

100 graczy? proszę cię ten serwer zasługuje na minimum 800 zobacz na Vixe tam NIC nie ma ale gra jakieś 1k graczy ;)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, bug na bugu. 

W dodatku osłabili silne i aure u woja. 

Bug? nie widziałem jeszcze żadnego buga.

Pobierz grę pograj bo twój hejt jest żałosny.

Opublikowano

"W dodatku osłabili silne i aure u woja." Aura sprawdzałem i jest jak na PL, tak samo Silne Ciało więc nie wiem o co chodzi ci?

od kiedy silne na m3 na 50lvlu daje 50 defa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...