Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak pomidorów

legion10050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy macie wrazenie ze w WoT zaczyna przybywac zbyt duza liczab graczy o niskich umiejetnosciach ? Mam rozegrane juz 18k bitew i myslalem ze juz nic nie jest w stanie mnie zadziwic a jednak. Co jakis czas trafiaja mi sie bitwy gdzie mam około 20% szans na wygrana a jezeli mam 50% to jest to głownie zasluga mojego wn.Czy jestesmy teraz skazania na coraz wiecej takich bitew z graczami o srednim wn 100-300.Wydaje mi sie ze to zaczyna sie powoli robic nudne a gra zaczyna byc glownie przeznaczona dla ludzi w wielu 8-10 lat.

Opublikowano

ja czasami zastanawiam się ile czasu dany gracz poświęcił by zdobyć dany czołg na 6+ tier patrząc na to co wyprawia(np. kampi ciężkim czołgiem w bazie, atakuje w 1 lini TDkiem - właściwie to robi za scouta czy jak? jedzie lekkim czołgiem prosto na wroga by paść na 1 strzał, o tonącej non stop artylerii nie wspomne... no i ta fascynująca taktyka tzn. pół drużyny zapierdziela środkiem mapy bez osłony myśląc że zaskoczy przeciwnika rozstawionego po skrzydłach i czekającego na free dmg :)) wiadomo, czasem trafi się zły dzień lub zrobić głupi błąd no ale bez przesady gdy widzi się to samo bitwa w bitwe ;] 

yyakuza.jpg

Opublikowano

Usuń sobie statystyki z XVM lub zmodyfiukuje je tak aby pokazywały koksów powyżej 1600 WN8 i nie będziesz tego widział .

Kazdy sie uczy grać ale bez przesady że ktoś kto zrobił 10 ma rozegranych 2,5k bitew powinno być jakieś ograniczenie czy coś .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ludzie maja podejscie to tylko gra, gram dla zabawy i takie sa tego efekty. Pomidorki maja takie podejscie i mysla ze beda fajne w swoim is7, z 15k bitew i wn8 mniejszym od ich rozmiaru buta. Tez ostatnio mam mase losowan ponizej 40 na wygrana.

up

jak ucza sie grac to niech ida na 1 tiery, a nie na 8-9 gre psuja.

Opublikowano

Tu nie chodzi o podejscie do gry.

Granie 4fun jest ok pod warunkiem ze gramy a nie giniemy pol minuty po rozpoczeciu bitwy i tak przez n tysiety rozegranych bitew.

To juz musi byc jakies niedorozwinie jesli komus sprawia to przyjemnosc.

Nie wszyscy musza byc jakimis pro koksami ale niech przynajmniej nie beda darmowym fragiem.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Drogi przyjacielu, nie jesteś na to skazany. Możesz usunąć mody i już nie będziesz skazany na oglądanie statystyk, ponadto gra nie jest na statystyki tylko dla przyjemności, jak komuś przyjemność sprawia pojechanie środkiem i śmierć w pierwszej minucie bitwy wolno mu! :)

Opublikowano

Nie wolno, niech idzie grać na 1t.

Za takie coś są bany, jakbyś nie wiedział

Jakos moj tata zagral w ten sposob 5-7k bitew i bana nadal nie ma.

Opublikowano

I tu Was zaskoczę, może jechać środkiem jeżeli mu się tak podoba

I rozumiem, że to jest ta przyjemność? Niektórzy grają pod statystyki lub chcą poprawić, ale przez takich ludzi drużyna przegrywa i zamiast podnieść to statystyki spadają.

Opublikowano

To już nie od Nas zależy, są też gracze z natury złośliwi, może kiedyś doczekamy się rodzaju skargi "gra na odwal się" ja do takiej gry mam T2 LT i T1 :)

Opublikowano

Najlepsze jest to jak taki gracz co ma wn 100-200 pisze Ci co masz robic a sam nie robi nic :D to jest dopiero full pro player xD.Jednak najlepsza sa bitwy gdzie masz czołg 2 poziomy mniejszy od Top graczy z niskim wn a u przeciwnika na Topie sa niebiescy i fioletowi :D.Nawet bedac jak ja niebieskim majac gorszy czołg wiem ze bedzie przegrana na 99% ? Teraz pytanie czy warto grac bitwe dla tego 1% i miec najdzieje na cud :D?

Opublikowano

A teraz zwycięstwo graniczy z cudem dzięki pomidorkom "kontującym" IS-7, pływającym scoutem lub kampiącym td który ma 0 dmg na koniec bitwy. I najgorsze jest to że pomidorki są bardzo często w moim teamie a w drugim 4-6 niebieskich graczy. A najlepsze jest to jak pomidorek nazwie mnie noobem, mimo iż jestem żółty (czy jakoś tak) to jednak jest to denerwujące. Może powinni zrobić dla nich oddzielny server ? Np: Tomato's Server ? :D 

Opublikowano

A teraz zwycięstwo graniczy z cudem dzięki pomidorkom "kontującym" IS-7, pływającym scoutem lub kampiącym td który ma 0 dmg na koniec bitwy. I najgorsze jest to że pomidorki są bardzo często w moim teamie a w drugim 4-6 niebieskich graczy. A najlepsze jest to jak pomidorek nazwie mnie noobem, mimo iż jestem żółty (czy jakoś tak) to jednak jest to denerwujące. Może powinni zrobić dla nich oddzielny server ? Np: Tomato's Server ? :D

Gdyby zrobili taki serwer większość inteligentnych by się obraziło i WoT by stracił 3/4 graczy. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...