Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

forum HACK

sexonyeah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jeszcze taki hack który ma nazwe "forum hack"? Kiedyś był . Jeśli tak prosze o zawiadomienie, ( Forum hack wywala z pokoju nawet jesli nie jesteś masterem)..o i jeszcze jedno..

ROZMAWIAŁEM Z PRACOWNIKIEM K2, MIAL MI DAC BANA LECZ ODPUSCIL MI BO SIE PRZYZNALEM.. MOWIL MI ZE JESLI BEDA TRZY BANY, TO PO TYCH TRZECH BANACH BEDZIE BAN NA IP!!!! UWAGA!

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

OMG!

3 bany i ban na IP hahaha!

Ja mam 14 konto zbanowanych a gram normalnie.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

no troche dziwne to jus moje 10 konto i nie ip bann a po drugjie czy to prawda ?? bo poszla taka plotka ze niby za hackowanie czeba bedzie placzic grzywne nie wiem jaka duza ale niby tak ma byc

[mor9pl_8_1.png

Hackers 1 : 1 Punkbuster Team ;o

sorry za ortografie ale ja byc z berlin

Opublikowano

Ja miałem ze hoho 200 banów, kiedyś, co dało się na gówno1 robić 10 kont na raz, a ban na IP to nic bo ja masz ne0, albo netie to ci nic nie bedzie

Hemp Gru Rządzi

/Jeżeli podoba ci się hack z mojego upload'u, daj 5*, jeżeli jednak jest słaby, po prostu oceń mnie tak, jak uważasz za słusznie/

userbar1aa8vy.png

Zobacz! OMFG! Massakra!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

jak od poczatku jak gram na hackah to mialem ok 250 banów i nic nigdy sie niedziało wieć w t wątpie dopuki niezobacze

Opublikowano

Ej ale zmienne masz wewnetrzne a zewtrzne CHYBA nie.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

• Dodaj nową pozycję...