Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te myszki są ładne, ale osoby, które znają się na tym zawsze mówią, że to badziew ze słabym sensorem, także nie za bardzo.

Nazwij mi te osoby..

Nie grałem na wersji v7 ale na v3 tak i mogę spokojnie powiedzieć że czujnik był bardzo czuły i dokładny (aż ponadto).

graphic.png
Opublikowano

@up

Wystarczy przejść się na inne fora, na których udzielają się osoby, dla których nie jest najważniejszą rzeczą w życiu to czy BF4 pójdzie na full na komputerze za 1500 złotych. PCLab, CD Action, PurePC. Poszukaj w działach poświęconych myszkom, praktycznie każdy mówi, że sensor jest lipny, nie tylko wygląd się liczy.

Opublikowano

@up

Wystarczy przejść się na inne fora, na których udzielają się osoby, dla których nie jest najważniejszą rzeczą w życiu to czy BF4 pójdzie na full na komputerze za 1500 złotych. PCLab, CD Action, PurePC. Poszukaj w działach poświęconych myszkom, praktycznie każdy mówi, że sensor jest lipny, nie tylko wygląd się liczy.

Prawdopodobnie to co on napisał to była jego własna opinia o tej myszce

461151420292002410470.png
Opublikowano

@up

Najlepiej niech kupi g500 albo uj wie co od mad cat rat'z i niech szpanuje wyglądem i gównianym sensorem?

Grałem na tej myszce i dla mnie była bardzo dobra, jedynie co to w ręce mi nie leżała bo jednak aerodynamika to podstawa (mowa o v3).

Samemu się pokoszę niedługo na g400/500 ale to już budżet inny :P.

graphic.png
Opublikowano

No właśnie, tutaj jest tylko ciągle podejście "sam mam, nie rozpada się w rękach to jest super, POLECAM!!!". Chwila szukania w sieci i dowiecie się o tej myszce nieco więcej. W jej cenie można mieć lepsze konstrukcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...