Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite to strata czasu

druteks29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra , ile czasu mozna sie ich prosic pisac i gadac a i tak tylko hajs w glowie maja .

Mam 30 lv --47masterow  a gram conquesta z ludzmi co maja po 3 mastery i np 10 lv ..  Czy to jest normalne ?

Granie takie ze nie wiedza co robic , gdzie isc  + jak celowac .

Smite to strata czasu , czlowiek chce pograc a niemoze .

Opublikowano

Po pierwsze to ogarnij przecinki i kropki nie ma spacji przed, jedynie po...

Po drugie popatrz z perspektywy własnie tych "noobów" które muszą grać na takie osoby z 30lvlem 50masterami... Myślisz, że to dla nich też jest fer? Otóż nie, sam mam 2 master 13lvl i nie podoba mi się to, iż często muszę grać na takie osoby które po prostu grają o wiele lepiej(nawet nikt mi o uczeniu się w taki sposób niech nie wyskakuje :D).

Podsumowując dla nich też to jest niewygodne i możemy tylko mieć nadzieję, że HiRez zrobi coś z tym w przyszłości

graphic.png

Opublikowano

Matchmaking zmienia się co kilka patchy. Miejmy nadzieję, że będzie teraz coraz więcej graczy, aby rotacja przeciwników (i sojuszników) była większa i na poziomie zbliżonym do naszego. Dodatkowo słyszałem, że jeśli grasz rankedy i masz wyższe elo, potem dobiera ci przeciwników na jego podstawie nawet do normalnych meczy.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Masakra , ile czasu mozna sie ich prosic pisac i gadac a i tak tylko hajs w glowie maja .

Mam 30 lv --47masterow  a gram conquesta z ludzmi co maja po 3 mastery i np 10 lv ..  Czy to jest normalne ?

Jak chcesz grać z ludźmi na wyższym poziomie umiejętności polecam tobie grać rankedy dojdziesz do tego silvera i już powinno być trochę lepiej. 

Opublikowano

Zgadzam sie system doboru nie jest rowny i nie tylko to ale jak Bax powiedzial ze wszystko jest poprawiane.

Zauwaz ze niby jest w heall w assaulcie ale co z tego jak w jednej jest ra a w 2 ktos co leczy sie sam siebie. Wszystko z czasem poprawia spokojnie

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

1. yy co? Hajs? Za co niby musisz im płacić mikro koszty są według mnie bardzo fajnie przedstawione. Hi-rez zrobił tak ,że ludzie którzy wydają w to masę kasy nie mogą mieć nic więcej po za skinami i głosem ,a normalni gracze umiejący grać mogą to samo osiągnoć po przez grania w rankedy możesz zyskać nagrody Hi-rez organizuje wiele konkursów.

2. Masz 30lv tak no ok to dobrze. Nie wiem jak to żeś zrobił ,że połączyło cię z 10lv. Ludzie mają po 3 mastery ponieważ kiedyś było trzeba mniej punktów zdobyć aby wbić tę I na postaci. Jeżeli twierdzisz ,że łączy cie z ,,nobami'' zachęcam cię założyć posta ,,Szukam dobrych graczy do gry smite''

3. Smite strata czasu? Nie możesz pograć znajdź sobie kolegów i idź pograć w piłkę>>>>>>>

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

ale zrobili ten zajebisty obiecywany balance :D usuneli podczas ekranu ladowania mastery lvl :D

Opublikowano

No z tymi ikonkami to dobrze i źle.Dobrze bo fajnie się to prezentuje (podobnie jak w przypadku lola),a źle że nie można już zobaczyć ile dany gracz ma postaci :( A co do tematu to jak ci to aż tak przeszkadza to nikt cię do gry nie zmusza,powoli wszystko naprawią.Powoli do celu :) 

Opublikowano

Ale wy się przejmujecie :) Mi to nawet pasuje takie coś. Ale to tylko moje zdanie, dla większości to napewno musi być niewygodne i dość irytujące. Mam 20 lvl i 7 masterów i jeszcze nigdy nie przegrałem linii na 30 lvl gracza(oczywiście nie chwaląc się). Ja z takich gier wyciągam dużo, podpatruję buildy, taktyki itp. Taka forma "nauki" napewno jest lepsza od filmików na YT ew. na Twitchu.
Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...