Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam problem z cs/steam

dragoniteqqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoz dzis kupilem sobie steam'a z gra cs i niestety chyba nie naciesze sie normalna gra mam szereg problemow a mianowicie
1 nie moge wlaczyc cs na fullscreenie+ opengl poniewaz cs sie wlacza slychac takie pykanie najazdu na ikonki ekran przez sekunde jest normalny widac tych 2 gostkow lecz po tej sekundzie jest caly czas czarny gdy zmienie z full screena na window bądz z opengl na software ekran jest normalny ale wiadomo to lipa mianowicie dodam ze ns chodzi w 100%centach normalnie nie mam z nim problemow
2 kwestia to to iz nie moge dolaczyc do zadnego innego servera  poniewaz wyskakuje mi albo:
"instrukcja spod 0x08ff3a89 odwołuje się do pamięci pod adresem 0x000000cc pamiec nie moze byc  read"
lub jeszcze jeden lecz nie jestem w stanie napisac tego co tam jest napisane poniewaz teraz mi to nie wyskakuje tylko ten 1 blad jest w stanie mi ktos pomoc??;c bo juz stracilem wiare w steam i chyba wroce do ns ;cc

Opublikowano

Wejdź w bibliotekę steam -> gry -> ppm na cs -> właściwości -> ustaw opcje uruchamiania i dopisz tam -nomsaa -nofbo -opengl -fullscreen

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...