Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W jakim czasie zdobędę 12lvl na koncie od 0? Bo chciałbym dobie refki.porobić. A jak BP by się skapnął że sam sobie robiłem to bana nie dostanę?

Opublikowano

Zależy ile poświęcisz na DO i jaką masz chęc robienia tego ;) A i jeśli zmienisz IP to masz 20 % szans że cie nie złapia

Opublikowano

Zależy ile poświęcisz na DO i jaką masz chęc robienia tego ;) A i jeśli zmienisz IP to masz 20 % szans że cie nie złapia

Jak najwięcej, a chęć mam.

Opublikowano

Już mówiłem że znajomy musi zdobyć 10 lvl a nie 12. A i czy nagrody za 1 znajomego się nie zmieniły?

Na nagrodę za 5 refów muszą mieć 10, za 10 - 11, a najlepsza nagroda 12

Opublikowano

1. Zakładasz konto w wrogiej firmie

2a. Lecisz swoim głównym kontem do tego konta i dajesz mu ubijać peta i robisz tak aż wbije 12 lvl.

2b. Lecisz swoim głównym kontem do tego konta, wlatujesz w promieniowanie do czasu aż będziesz miał mało hp i drugim wrogim kontem ubijasz swoje drugie.

A i za robienie kont samemu sobie BP może zabrać ci 30% PD i poważania lub zbanować konto na jakiś czas. Jeśli masz zmienne ip to nie musisz się tym przejmować.

Opublikowano

1. Zakładasz konto w wrogiej firmie

2a. Lecisz swoim głównym kontem do tego konta i dajesz mu ubijać peta i robisz tak aż wbije 12 lvl.

2b. Lecisz swoim głównym kontem do tego konta, wlatujesz w promieniowanie do czasu aż będziesz miał mało hp i drugim wrogim kontem ubijasz swoje drugie.

A i za robienie kont samemu sobie BP może zabrać ci 30% PD i poważania lub zbanować konto na jakiś czas. Jeśli masz zmienne ip to nie musisz się tym przejmować.

Za dużo z tym roboty , leć na pall i ubijaj pety >,< 

Opublikowano

Za dużo z tym roboty , leć na pall i ubijaj pety >,< 

Ta. Odrazu polecieć na wylot i ubijać wszystkich graczy...

Na pall można od 12 lvl,a jak się ma 12 lvl to po co się dalej bawić z tym kontem?

Można zrobić wiele takich kont i rozbudować skylab i zrobić klan kredkowy.

Opublikowano

Potrzebny jest 12 lvl. ja zrobiłem jedno konto dla znajomego na 10 i nic nie dostał. I tak, zarejestrowałem się z tego maila co mi przysłał. Założyłem też nowe wp a dla niego to pierwsze konto które robię. 12 lvl z czyjąś pomocą i misjami spokojnie wbijesz w max 2 dni. Ja pierwszego miałem 11 ale musiałem kończyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...