Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seikon no Qwaser

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

64992.jpg

Gatunek: Akcja, Fantasy, Komedia
Tematyka: Super moce

Opis

Aleksandr Nikołajewicz Her jest jednym z Qwaserów - potrafi władać pierwiastkiem żelaza. Spotyka różne dziewczyny mające większe bądź mniejsze biusty, rozpętuje się walka pomiędzy kościołem, a prawosławną szkołą. By móc wykorzystać swoje arcypotężne alchemiczne moce w walce, qwasery muszą... wysysać mleko z kobiecych piersi.

76561198041325734.png

Opublikowano

Chciał bym poprawić, to nie było mleko tylko coś innego. Ale ogólnie anime jest meeeega fajne :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Chciał bym poprawić, to nie było mleko tylko coś innego. Ale ogólnie anime jest meeeega fajne :D

"anime jest meeeega fajne" - są cycki, anime fajne xD

@

Nie no, anime nawet spoko, można się przy nim rozluźnić ;)

graphic.png

Opublikowano

jak ktoś lubi animowane cycki to oceni to 10/10 :D

Mnie się trochę podobało ale to ze względu na walki + super moce

( to coś co z cyca leciało to była soma ;) )

rmoiyq.png

Opublikowano

Kolejne guwno pokroju high school dxd, nawet nie sprawdzam, bo nie warto xD shit tier

Możesz nie pisać takich bredni i to w tak niekulturalny sposób ?

jak ktoś lubi animowane cycki to oceni to 10/10 :D

A kto nie lubi? Zresztą uogólnienia są złe, gdyż wszystko można podzielić na ładne i brzydkie lub dobre i słabe. W tym anime były różne piersi, ale zauważyliście, że ani razu nie pokazali sutków Katji, czyli najfajniejszej bohaterki z całego anime? Trochę to dziwne. 

Zresztą samo anime oceniam następująco:

I sezon - większość odcinków naprawdę dobrych (nie tylko walki, ale również fabuła), ale kilka ostatnich było zbyt obleśnych i głupich.

Poza tym ta dziewczyna w niebieskich włosach ze swoimi ogromnymi cyckami to jak dla mnie wada tej serii.

II sezon - dobra wyłącznie połowa odcinków, a wszystkie pozostałe oprócz ostatniego są nic nie warte.

Ecchi w tym anime nie ogranicza się do żadnego ssania piersi, gdyż to tylko jeden element. Było mnóstwo fanserwisu wielokrotnie lepszego.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jakiś czas temu znalazłem to anime, a raczej sporo gifów, co tam się działo... Ogólnie, warto się za to brać? Czy raczej strata czasu?

Jeśli bardzo lubisz ecchi i ssanie cycków to warto.

Jednak fabuła jest również.

Opublikowano

Przecież to słabe jak stan psychiczny AirCanada

Nie było słabe, ale nawet powyżej przeciętnej.

Warto obejrzeć Seikon no Qwaser również dla poniższej dziewczyny.

21jrk2q.jpg

Opublikowano

Nie było słabe, ale nawet powyżej przeciętnej.

Warto obejrzeć Seikon no Qwaser również dla poniższej dziewczyny.

21jrk2q.jpg

ty zboczeńcu nie wstyd Ci?

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

"zboczeńcu" haha xD

@armoro

Dla czegoś takiego? pff. Nic nadzwyczajnego :P W co 2-3 anime coś takiego można zobaczyć.

Opublikowano

"zboczeńcu" haha xD

@armoro

Dla czegoś takiego? pff. Nic nadzwyczajnego :P W co 2-3 anime coś takiego można zobaczyć.

Nie psuj jego miłych wspomnien, dziewczyny w anime to pewnie jedyne, które ruchał xDDDD Zwlaszcza te 15 letnie

Opublikowano

ty zboczeńcu nie wstyd Ci?

Od kiedy zboczeńcy lubią oglądać ładne dziewczyny? Zastanów się nad tym.

Dla tak pięknych dziewczyn, zawsze warto oglądać, gdyż są rzadkością w anime.

Widać, że nie masz rozeznania (albo nie umiesz oceniać urody dziewczyn na poszczególnych grafikach) skoro uważasz, że to częste zjawisko. Takie perełki wizualne jak Strike the Blood, są również bardzo sporadyczne.

http://www.mpcforum.pl/topic/1082854-strike-the-blood/page-4

Nie psuj jego miłych wspomnien, dziewczyny w anime to pewnie jedyne, które ruchał xDDDD Zwlaszcza te 15 letnie

To ty byś ewentualnie ekran ruchał. Zboczeńcu. xDDD
Opublikowano

Na chwilę was spuścić z oka i już się zaczynają nocne igraszki. 

Mały offtop jest akceptowalny, ale to już zaszło za daleko. 

Jeśli chcecie dyskutować o swoich preferencjach seksualnych, to macie od tego pw.

Następnym razem się pogniewamy. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zapytaj się tylko "czy da radę obejrzeć", to ludzie już się kłócą i wyznają swoje preferencje xD

Obejrzałem 6 odcinek...

Bardziej porąbanego animu nie widziałem, jeśli chodzi o ecchi. Ciekawe, czy dużo bym się pomylił gdybym nazwał to lekkim hentaiem xD?

Przynajmniej gł.bohater nie denerwuje, nawet go polubiłem xD

Co do bohaterów: Upośledzona dziewczynka z cyckami, jakaś tsundere, loli ze skłonnościami sadystycznymi, Hana pedo-masochistka, zakonnica... Nie no, dobrze jest xD

Chciałbym tylko przypomnieć, że stosunek z małoletnią jest karalny

gfgdf

Opublikowano

Bardziej porąbanego animu nie widziałem, jeśli chodzi o ecchi. Ciekawe, czy dużo bym się pomylił gdybym nazwał to lekkim hentaiem xD?

Przecież pisałem ci na czym polega. To kolejny sposób na zwiększanie mocy przez głównego bohatera. Z tym, że taki najbardziej ecchi.

Zresztą przyjęło się nazywać coś hentajami, jeśli jest zastosowana cenzura miejsc intymnych, więc nie dotyczy to jakichkolwiek ecchi.

Co do bohaterów: Upośledzona dziewczynka z cyckami, jakaś tsundere, loli ze skłonnościami sadystycznymi, Hana pedo-masochistka, zakonnica... Nie no, dobrze jest xD

Fajnie, że ci się podoba.

Chciałbym tylko przypomnieć, że stosunek z małoletnią jest karalny

Jednak postaci rysowanych to nie dotyczy. Poza tym w tym anime nie ma żadnych stosunków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...