Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić? 60k

Troll`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): FIFA 14
Link do składu:

Ilość monet: 60 000 coins
Platforma: PC
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): Najlepiej 4-1-2-1-2, ale jeżeli wiesz, że będzie lepiej to możesz zmienić.
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): Ulepszyć Skład, chyba że się nie da. Nie może być Hybrydy !!!
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): 

• Serie A: MUSZĄ ZOSTAĆ: Balotelli, El Shaarawy, Di Natale, Chiellini, Handanović, Vidal (jakoś Lepszy od Pogby)
  • BBVA: MUSZĄ ZOSTAĆ: Costa

NIE CHCIAŁBYM ZAWODNIKA: Griezmann !!!

Czego oczekuję: Obrońców, a nie Klocków z 40 tempa / Nawet Szybkich Skrzydełek / Chociaż Jednego Zawodnika co ma Jebn*ęcie z Daleka / Dobrych Napastników

Jeżeli zedytujesz skład, to podaj również, który jest LEPSZY.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

W hiszpańskim zmień CDM na Songa, bo jest znakomity w obronie. Na lewą stronę bym dał Jese, a na prawą Di Marie. Jak tego nie chcesz to za Juana-Alvesa / Mirande - Ramosa. W hiszpańskim nie ma co wybierać.

Włoski skład najlepszy jaki może być. Na CAMa ja bym dał Pogbe, gdyż jest świetny - strzały z daleka, dobre podania, gra w obronie. Na lewą obrone daj Constanta, bo jest o wiele lepszy niż Radu. 

Opublikowano

W hiszpańskim zmień CDM na Songa, bo jest znakomity w obronie. Na lewą stronę bym dał Jese, a na prawą Di Marie. Jak tego nie chcesz to za Juana-Alvesa / Mirande - Ramosa. W hiszpańskim nie ma co wybierać.

Włoski skład najlepszy jaki może być. Na CAMa ja bym dał Pogbe, gdyż jest świetny - strzały z daleka, dobre podania, gra w obronie. Na lewą obrone daj Constanta, bo jest o wiele lepszy niż Radu. 

Nie zapomnij, że w BBVA mam 60 K :D Di maria i Ramos to już 60 ;) (liczę ze stylami)

Co do Włoskiego, to racja Pogba jest znakomity, ale Vidal grał u mnie lepiej, a co do Di Natale to jest BOGIEM ♥

Pomyślę nad Vidal ---> Pogba.

Właśnie każdy mówi: Radu, Radu... ja miałem Constant i był lepszy O_O

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...