Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu/Skryptu.

borczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam pluginu/skryptu nie wiem jak to wytlumaczyc ale widzialem cos takiego ze gracze nie mogli podejsc na blizej niz 10 kratek do admina czegos takiego szukam

Opublikowano

Witam, z takim czymś nigdy się nie spotkałem mam jedno do ciebie pytanie po tak ci plugin ?. Moim zdaniem jest nie potrzebny dla każdego serwera tylko będzie zajmować ram (gracz nie gryzie administracje).

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

To będzie mocno lagować bo 20 razy na sekundę (1 tick) będzie pobierać najbliższe Entities (czyli na skanowanie mapy) i sprawdzać czy to jest Player, a potem czy ma opa/uprawnienie - czy jest adminem.

Ale jak się uprzesz to użyj PlayerMoveEvent z Bukkita. ;)

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

:O @up jak się nie znasz to co ty gadasz w ogóle to jakiś entities... -,-

Pobierasz lokacje gracza i lokacje gracza Admina :P jeśli robisz pod serwa wystarczy sprawdzić czy 1 gracz ma nick "bla bla " a 2 czy jest od niego np 10 kratek oddalony ;)

jeśli tak zostawiasz jeśli nie wywalasz do tyłu multiplem :D

PlayerMoveEvent lub zwyczajny task ustawić co np 3 sekundy ale może nieco lagować :P

Opublikowano

Pierdoły gadacie taki skript lub plugin jest fajny dla youtubera ale da admina to nwm po co ale da sie napisac iz na serwerze sskf byl chyba na 1 lub 2 edycji wiem iz nie moglem sie do niego zblizyć a taki plugin/skript bedzie moze zajmowac 10-25mb ramu...

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...