Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do wydania 1000 zł i chciałbym się was poradzić jakiego smartfona kupić?

Zależy mi na dobrej baterii i wygodzie używania. Chciałbym na nim używać internetu,

oglądać filmy itp. Nie jestem w temacie telefonów na bieżąco, dlatego wolę się poradzić :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

A ja polecę Ci coś z iphone, ewentualnie coś z windows phone. To jest 100x lepsze od gównoida. 

Zależy. Android ma więcej możliwości, sam system jest też otwarty, co pozwala na jego modyfikacje. Nie można powiedzieć, który system jest lepszy od którego. To też kwestia gustu. 

Opublikowano

Galaxy s3. Nowa sztuka idealnie mieści się w Twoim budżecie. Używaną bez pękniętego ekranu wyrwiesz za około 600 zł, może taniej :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Właśnie tak patrzyłem na allegro, to galaxy s3 widziałem, myślałem też nad lumią, a co do iphona to kolega ma, fajny jest, ale raz mu upadł i pękł cały z przodu i tylu... Macie jeszcze jakieś propozycje, jutro będą lajki :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Sam posiadam Samsung galaxy s3 i jestem w stanie Ci go polecić. Podczas mojego korzystania czyli tak z 8H bawienia się to bateria trzyma tak z 3 dni. Ekran jest Świetny. Wada jest taka, ze dla użytkownika, który nie miał nigdy doświadczenia z androidami (Ja), jest troszkę trudne menu, w sensie dużo opcji. 

~~ Jak masz go zamiar kupić to po zakupieniu wyłącz dane pakietowe, jeżeli nie korzystasz z internetu. Najlepiej kupić owy internet od operatora np. plus i tam masz 150 mega do 1 Gb za ileś zł czy jakoś tak nie dość, że tańsze to lepiej kontrolować według mnie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

ja od swojej strony polecam xperię SP.

Ma gorszy ekran od SGS3 ale za to wydajnością jest lepsza ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci Samsung Galaxy S3, bardzo fajny telefon dużo możliwości, fajny duży ekran, możesz się nim świetnie bawić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...