Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na większe DMG

Gość Teligos!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam buga w którym buguje się eq, nie wiem jak ale wiem ze się buguje i podwyższa dmg. Jest to niby tylko bug na archerke, nie żadne hack tylko bug w którym wali dużo więcej, może 2x eq? nwm proszę Was o pomoc, daje za taką pomoc limit like tygodniowy!
Zbędny spam nagradzam zgłoszeniami :]

Opublikowano

Jest... bo typ używa i mi powiedział że bug z eq, ale nie chce powiedzieć nic więcej, a Ciebie już zgłaszam :]

Opublikowano

Za co?

Nie ma takiego buga, nawet jeśli jest to nigdzie nie 

został udostępniony.

Prawdopodobnie używał on tzw. DMG Hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/1138395-dmg-loader/

On podnosi DMG.

Jest taki bug, mi chodzi o bugowanie ze z 40k wali 120k a nie 3x skill. Sprawdzę i dam edita.

/edit

Nie działa... To jest bug EQ na archerce a nie jakiś hack pisze mi....

/Edit 2

Na całe eq to działa! Potrzebna pomoc :x

Opublikowano

Nie ma takiego buga ;)

Archerka ma tylko "Szybsze strzelanie łukiem."

Opublikowano

Boże ludzie, lepiej wiem chyba nie? Zakłada jakos 2x eq... I nie spamcie mi jak nie wiecie tępi ludzie normalnie...

Opublikowano

wiem ze 6 skill i chmurka na ninji sa zbugowane na niektorych  privkach ze bija pare razy wiecej dmg.Z tego co wiem sa na ninje dmg hacki co buguje animacje i nawala jak z karabinu :D

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Nie wiesz lepiej :). Koleś leci w bambuko i nie kłuć się z bardziej doświadczonymi graczami, nie ma buga na dmg jedynie są hacki :).

Opublikowano

Ludzie chyba wiem ze buguje... A i pozdro dla moderatorów którzy mi dają ostrzeżenia, a nie tych co zgłaszam totalne zera :)

Opublikowano

Tłumaczyć mu że nie ma to on swoje. Gram 4 lata w metka na privach ... i nigdy takiego czegoś nie było .

Wiesz co typ robi, może ma eq z navi ? 

Jedyne co może być to to samo co na Semanthia [niby było] że fryzurki sie bugowało

Typ ma eq z navi i cie w chuja robi :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Już wiem jak buguje... A Wy mi pyerdolicie ze sie nie da... Pozdrawiam Was...

Opublikowano

Tłumaczyć mu że nie ma to on swoje. Gram 4 lata w metka na privach ... i nigdy takiego czegoś nie było .

Wiesz co typ robi, może ma eq z navi ? 

Jedyne co może być to to samo co na Semanthia [niby było] że fryzurki sie bugowało

Typ ma eq z navi i cie w chuja robi :D

Jakkolwiek, ale bug może być. Nie ograłeś każdego priva, a co priv to nowe bugi. Więc nie atakujcie go.

Tak samo jak autor powinien mieć trochę łagodniejszą forme przekazu, a nie się dziwi, że ma warna.

Może napisz o jaki serwer chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...