Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić grę pod siebie?

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, gdy była promocja na cs go za 2 euro postanowiłem się w niego zaopatrzyć. Jest to mój pierwszy cs w którego zacząłem grać tak bardziej i mam pytanie co do niego, pewnie dla niektórych banalnie proste. Często widzę że ludzie poruszają kwestię prawidłowego confingu gry, ustawień graficznych, czułość myszy itp.. Jak to z tym jest? Jak ustawić grę pod siebie? Czy to prawda że sporo ludzi gra w dużo niższej rozdzielczości i z niskimi ustawieniami graficznymi mimo tego że ich sprzęt spokojnie by uciągnął tą gre na full detalach? Jeśli tak to co to daje?

Proszę o dokładne odpowiedzi jak to z tym jest, mile widziane jakieś porady/wskazówki od starych wyjadaczy :)

Opublikowano

Dużo osób chce brać configi innych, pro graczy, ale tak na prawdę to nic nie zmienia. Nie staną się przez to lepsi. To tylko ustawienia gry. Co do tych rozdzielczości, to na mniejszych rozdzielczościach łatwiej jest zobaczyć kogoś, kto stoi daleko, albo po prostu jest brzydka :D Nie znam chyba nikogo, kto gra na najwyższej rozdzielczości.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...