Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kupno

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można go używać, tak samo jak Ammumu, pro jungler a potem w gankach istny OP. Coś jak na Rapid Fire że np. nie można używać Soraki lub Ryze bo zbyt OP.

Opublikowano

@up akurat urgot tez jest dobry tylko nie 5x5.

Kassadina SB odpusc lepiej bo ogólnie ssie, wywalili mu slienece to jak się wbijesz w enemy to możesz wylapac CC na ryj.

@Abov3 amumu to jeden n najgorszych junglero, pozdro.

Opublikowano

Kassadina już nie banują, bo nie jest taki dobry, więc o to się nie bój

Odkrywca
Opublikowano

Ey chopaki. Mam pytanie. Dlaczego ktoś zawsze pyta się czy to fajne, czy tamto dobre, czy siamto OP?
Masz darmową rotację - wypróbuj czy Ci dobrze pójdzie danym championem... wtedy go kup.

Opublikowano

@up akurat urgot tez jest dobry tylko nie 5x5.

Kassadina SB odpusc lepiej bo ogólnie ssie, wywalili mu slienece to jak się wbijesz w enemy to możesz wylapac CC na ryj.

@Abov3 amumu to jeden n najgorszych junglero, pozdro.

Amumu w Twoich rękach może i jest jednym z najgorszych.

@TOPIC

Ja dalej polecam Kassadina. Co prawda, mocno go popsuli, ale dalej fajnie się nim gra.

Jak się potrafi grać to wszystkim coś się ugra

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Kupiłem Kassadina wczoraj...bardzo fajnie się gra ulti jest bardzo dobre kiedy ktoś ci ucieka. Dziś dzięki ulti zabiłem z 4 razy podczasz gonitwy i chyba z 8 razy uciekłem dzięki niemu ;) Postać fajna polecam.

Opublikowano

@up

Ja gdy mam już tak więcej many to używam ulti cały czas przy chodzeniu,gonienia,uciekania,do minionów,przez ściany...cały czas ;)

Opublikowano

Ta postać to nic...... jak dla mnie jest niczym ponieważ:

Manożerny

Jak ja nim grałem to lamiłem ... to jest gó*** i nic innego ...

Osobiście polecam adc najlepiej się gra i wychodzi z brązu

Opublikowano

Według mnie kassadin to dobry i przemyślany pick, możesz nim ładnie pocarrować grę jak masz większą liczbe zabójstw. Bardzo mobilny+ przy ucieczce możesz jeszcze tam kogoś zabić gdy druzyna ci pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...