Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna prezentacja, jednakże po wejściu na serwer znalazłem się w pewnej klitce, gdzie musiałem odpowiedzieć na pytanie, jednakowoż, żadne tabliczki tam nie działały, więc nie wiem jakim cudem mógłbym odpowiedzieć na pytanie, proszę o naprawdę, ponieważ serwer wydaje mi się być naprawdę dobrym. Pozdrawiam, he.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Związku ze server jest  only premium przejrzeć prezentacje, czytam czytam i bardzo mi się podoba takie aspekty jak: server działa prawie przez rok, system rang, vip który nie daję przewagi (bardzo cenie sobie takie servery no p2w). 
Czytam dalsze strony w temacie i dochodzę do problemu z pytaniami - hmm ciekawe system anty idiot. 

Wchodzę na server czytam tabliczki, pytania o dziwo są proste a dokładnie wszystko jest wyjaśnione nad pytaniem. 
Przechodzę na pierwszą mapę w sektor farmy, szukam niedaleko stojącej wolnej działki, znalazłem ale niestety nie było nigdzie zielonej wełny, dokładnie mówiąc oprócz dirtu, kwiatków, trawy i płotków nic nie było(na tej działce). Pomyślałem ze jakiś nowy gracz ją zajął ale nic jeszcze nie wybudował, szukam kolejnej działki i niestety to samo, i znowu działkabez możliwość zajęcia jej. 
Wszedłem na server o 7:30 tak więc nikogo nie było, wejdę jeszcze w porze popołudniowej gdy będzie ktoś online, najlepiej z administracji. 

Opublikowano

Serwer prezentuje sie bardzo dobrze ale widze, że korzystacie z gotowych budynków ze schematów. Np to miasto na pierwszym screenie jest z mapy "Vitruvian City" zamieszczonej na planetminecraft. Macie jakieś swoje budowle?

images.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...