Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to powstrzymać?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zwracam sie do was z pytaniem jak opanowac wybuchy zlosci w lolu np jest taka sytuacja: gosc wbija papierem w 5 w 10minucie i mi pisze np omfg report (moj nick lub postac) no help -,- aż mnie kurde wtedy sciska zeby mu odpisac cos.. jak powstrzymac te flaimowanie? Zwiększać % na wyganie gry ? Pomagać teamowi ? Bo np nie wiem jak powstrzymac te flaimowanie bo jak np gosc napisze raz dwa no to doba pisz se tam co chcesz ale jak jest caly czat zaspamiony wiadomosciami od niego np report np zed no help Omg i tylko to widac na czacie i do tego stoi se na spawnie i zamiast grac to pisz to az chce mu sie odpisc shut up albo report u for spam -,- jakies rady?

Opublikowano

Jeżeli zechcesz możesz zajrzeć do mojego poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/1176066-jak-stawac-sie-lepszym-krok-po-kroku/

A jest to historia częsta
A morał z niej krótki i niektórym znany
Jak nobek raguje - to jest ignorowany

Klikasz TAB i wciskasz tą małą ikonkę koło jego nicku po prawej stronie. I już. Może sobie pisać do woli - niech pisze na zdrowie.
Ty nic nie widzisz i nic nie musisz pisać dzięki temu. A po grze reporcik za flame lub agresywny język.

look-at-all-the-fucks-i-dont-give-theyre

wikmk9.jpg

Opublikowano

tak jak up mutujesz wszystkich i grasz nikt cię nie rozpasza :D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

@up - To nie jest tak łatwo opanować gniew - nawet "osobie bez emocji" za którą sam się uważam.

Bardziej nerwowym graczom polecam mutować każdego kto się odezwie ofensywnie i wyłączać /all chat - flamerzy mają to do siebie, że lubią kłócić się na /all.
Komunikacja tylko za pomocą pingów - teraz się da.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeśli to polak to możesz mu odpisać jakimś długim tekstem po angielsku to nie będzie umiał przeczytać i przestanie :DD

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ja mam w zwyczaju mutowania enemy kiedy zbyt dużo piszą na all chacie, nawet gdy to nie jest flame. Podobnie z graczami z mojej drużyny.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Mnie nie wkurwia jak ktoś flame'i do póki nie wyprowadzi mnie ktoś z spokoju, wtedy zaczyna się, nie myslenie nad czym co się robi, rozpisywanie sie + darcie mordy przed komputerem, staraj się opanować sytuacje i mieć wyjebane, mam rozegranych 250 gier i jestem w Silver I, mainuje supporty wiec coś o tym wiem jak ktoś Ci rozjebie linie.

Opublikowano

zrób sobie zielona herbatę. a najlepiej to miej na to wyjeb. a bedzie Ci dane ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

4387243-32344-red-ignore-button.jpg

To jest tak naprawdę wszystko czego potrzebujesz.. Jeśli ktoś jest naprawdę głupi to mutujesz go i porozumiewasz się tylko za pomocą pingów. :]

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

1. Odpisz mu że jest idiotą, debilem itd.

2. Mute

3.report na koniec gry

4. idź do sklepu po meliskę xD

Opublikowano

Napisz mu zwyczajnie, że jest papierem, wbija sam w np. mocniejszych przeciwników, czy też w dużo większą ich ilość i w rezultacie jedyne co by się stało, to to że ty również byś zdechł. Proste. Jesli nie zrozumie - jest dotknięty głęboką dysmózgią, przytaczając termin nieco buraczkowy.

Drugim sposobem, jeśli naprawdę ktoś na na tyle słabą osobowość, żeby dać się sprowokować zwykłemu idiocie, mamy opcję mute. Mutujesz osobę, która choćby RAZ napisze coś nie tak jak powinna i wszystko, masz spokój przez cały mecz. Ewentualnie przegra wam gre, wbijając się ciągle w 5, bo nikt mu nie wytłumaczy jego głupoty.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja zazwyczaj jak ktos zaczyna flamic blokuje i reportuje. Zazwyczaj trzymaj kontakt z teamem a bedzie dobrze. Jednak jacy gracze taka Liga

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@up, generalnie nasze kochane rito ssie pod tym względem, bo właśnie nie. Miejsce mentalnych niedorozwojów i adhd'owców, czytaj flejmerów, jest w brązie, a w jakiś sposób siedzą w goldzie. ^^

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

1. Zflamuj go. Jebac wygrana, liczy się twoja wygrana w flane

2. Rzuć mu rękawice o 1v1

3a. Napisz zeby się zabił i usunąć Lola bo gra jak szmata(zakładając ze wygrales)

3b. Wyplacz się do poduszki jak przegrales

3ba. (Zakladajac ze lose)Napisz ze grał NOB champem 1v1 i ze i tak jest pizda

4. Zreportuj go

5. Pisz żeby dawał na TS

6. Weź adres i to co up

7. (Dla lamusow) nic nie pisz i zmutuj

Pozdrawiam Stacho :D

Opublikowano

Jedyny sposob to DDOS. Inaczej go nie powstrzymasz...  

Ogólnie to od poczatku ( chamion select ) Musisz byc mily dla innych i pokazywac im, ze jestes dobrym graczem a wtedy ludzie beda ci sie odwdzieczac tym samym, jesli nie to jest przycisk: IGNORE.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...