Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakoś filmu nagranego kamerką

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób by film nagrany zwykłą kamerką ( Bez HD ) dało się tak prze konwertować by było to w dobrej jakości ? 

Moja kamera nie nagrywa w rozdzielczości 1280x720 i przez to jak renderuje film na tą rozdzielczość to jest on trochę rozciągnięty a jakość i tak nie powala ( praktycznie nie widzę różnicy ) . Tak więc czy jest program który mi ładnie by wyostrzył film ( już nie musi być HD ale żeby był w lepszej jakości ). Czy w ogóle da się coś takiego zrobić czy pozostało mi tylko zmienienie kamery? 

Cześć...

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak polepszenie jakości , musisz nagrać w HD

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tania kamerka do 600zł?!

Czy może o jedno zero za dużo?

Jak do 600, to możesz pomyśleć o jakimś aparacie / zwykłej kamerce, a jak mniej, to od Microsoftu 720p weź jakąkolwiek, one mają w miarę dobrą jakość obrazu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tzn do 600 zl max wiecej nie dam tylko myslalem ze taniej sie nie kupi ze takie najtansze bd za ok 400 zl

PS nwm czy sie zrozumielismy ja mialem na mysli kamere cyfrowa a nie taka jak np do skype

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...