Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LF-4 :)))

Moord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest myk jak z wrót kappa otrzymać fl4 ;)

Przetestowane na 10 wrotach - 10 laserków ...

Kombijujcie - opłaca się ... ;)

Opublikowano

Jeśli piszesz, że jest sposób na lf4, to go opisz, a nie mówisz "Kombinujcie", bo to wogóle nie pomaga....

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Proszę nie spamować o sposób na fl4.

Dałem Wam cynk, że jest luka w systemie i możecie ją przy odrobinie szczęścia znaleźć, ale nie zamierzam  jej zdradzać.

Gra i tak jest już porypana - teraz jak jeszcze masowo gracze mieliby fl4 - to było by już niezłe przegięcie.

Opublikowano

No i dobrze nie mow im tego sposobu bo zapewne ktos  przeglada to forum i szybciutko zablokuja :) wiec nie warto tutaj nic pisac 

Opublikowano

przez jakiś czas był sposób na 100% herka z kappy kolega zrobił full a ja już nie bo się kapnęli :/

tylko mi sie udało 3 zrobić

Opublikowano

Jeśli piszesz, że jest sposób na lf4, to go opisz, a nie mówisz "Kombinujcie", bo to wogóle nie pomaga....

I żeby odrazu ktoś poleciał z tym do BP ? ty jesteś mądry człowieku?

Sposób zostaw dla siebie. Jak powiesz 1 osobie to już wszyscy będą wiedzieli (no chyba że powiesz osobie zaufanej)

Opublikowano

I żeby odrazu ktoś poleciał z tym do BP ? ty jesteś mądry człowieku?

Sposób zostaw dla siebie. Jak powiesz 1 osobie to już wszyscy będą wiedzieli (no chyba że powiesz osobie zaufanej)

Jak DO było topowym działem na MPC to nawet było UG no ale boty upadły > dział obumarł :/

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...