Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ob.704

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę mi napisać coś o tym czołgu czy się nim dobrze gra ile na oko naprawa kosztuje czy wyjdę nim na + tak jak isu (około 30k na bitwie ) oczywiście na wygranej i około 5k dmg .

Opublikowano

Raczej będziesz wychodzić na +, ale czy aż 30 to nie wiem. Zależy jeszcze od misji i premki. Ten czołg jest dość mobilny, ma świetną lufę, op camo i przyzwoity pancerz.

Opublikowano

No bo isu dostałem premke i w około 4h z misji i bitw mam z 700 tys na oko . A i słyszałem gdzieś że jak sie strzela tym czołgiem to go nie widać czy to prawda? 

Opublikowano

Ten czołg nie jest mobilny, ja zamiast gaśnicy cały czas na regulatorze jeździłem

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Witam proszę mi napisać coś o tym czołgu czy się nim dobrze gra ile na oko naprawa kosztuje czy wyjdę nim na + tak jak isu (około 30k na bitwie ) oczywiście na wygranej i około 5k dmg .

Jak chcesz wychodzić na + to rób jak najwięcej obrażeń i nie dobijaj czołgów, które mają po 300 hp.

Opublikowano

To ja wiem ja leje tylko powyżej 650 tak na oko 

Opublikowano

Jak dla mnie jeden z fajniejszych TD'ków w grze ;P Szybki, mobilny, dobre, celne działko ;P Zarabia - jak zagrasz jak lama, to stracisz, ale jak zniszczysz kilku wrogów i zrobisz parę kafli dmg, to można wyjść całkiem dobrze na + :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...