Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

SzefuPlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem nową ofertę ;) Mam już podłączone wszystko internet, telefon, telewizje wszystko nowe ;)

Brat ma tak dojebany internet i siedzi na tym samym ip co ja (routerze)
Jestem podłączony pod ten sam WiFi i mam wolniejszego .. Tzn pobiera bratu 3,200 kb/s a mi nadal 900 - 1,400  kb/s

Gdzie znajduje się błąd ?? Daje max Like (pod wszystkimi postami kto mi pomoże ;) )

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

A próbowałeś ściągnąć ten sam plik z tego samego hostingu? Bo teraz większość stron ma limity. Możesz zrobić też speedtesta u siebie i u niego i porównać, jak masz mniej to spróbuj zmienić miejsce rutera, ew. komputera

Opublikowano

Wolnego ma Twoj brat neta - to jest wina tego, że Ci wolno net chodzi/hamuje neta, pomimo - że wszystko nowe KUPIŁEŚ - telefon, internet.

Brat ma tak dojebany internet i siedzi na tym samym ip co ja (routerze)
Tzn pobiera bratu 3,200 kb/s a mi nadal 900 - 1,400  kb/s

Bo Ty WSZYSTKO NOWE zakupiłeś, i po prostu Twój brat (co ma nadal stare rzeczy, bo tak zrozumiałem na poście Twoim wyżej), też ma to samo IP (2 komputery macie, c'nie)?

bez gif

Opublikowano

A mi się wydaje, że komputer masz zawalony śmieciami i być może wirusami, bo w poście wyżej nic nie widziałam o nowym komputerze. Często jak jeżdżę po ludziach jest to przyczyną baaardzo spowolnionego internetu.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

A mi się wydaje, że komputer masz zawalony śmieciami i być może wirusami, bo w poście wyżej nic nie widziałam o nowym komputerze. Często jak jeżdżę po ludziach jest to przyczyną baaardzo spowolnionego internetu.

Ylayha,

on kupił nowe rzeczy, podłączył wszystko, i co się okazało, że ma to samo IP, co jego brat - przy starych rzeczach.

bez gif

Opublikowano

nie chodzi o nowe rzeczy.... chodzi o to ,że mam nową umowę z zwiększonym internetem. nie mam nic nowego w takim sęsie sprzętowym.

Mi pobiera tak jak pobierało wcześniej 900 kb/s 1400 kb/s

Ja 1 Gb pobieram w 30 minut, a brat w 1 minute i 30 sekund...

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

wejdź w ustawienia routera i zrób limit prędkości bratu :D na jakieś 25, może wtedy gdy będzie troche wolnego internetu tobie bedzie sie sciągało szybciej :P

@down

nawet jeśli, to czy to coś zmienia?

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...