Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PacketSenderBot by Aslani

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po aktulace stare wspolrzedne przestaly dzialac, dziwne..  skorzystalem z tych co podal teraz Sasuke22 i trybią.

EDIT: UWAGA sypią sie bany za packetlogger'a wlasnie czytam niemieckie forum :

answer ticket: your account has been banned because the Server has encountered sending its part of "malicious packets" (via external programs) that can cause the server to malfunction.
I must then confirm the ban.

z wolnego tlumaczenia twoje konto zostawlo ukarane z powodu wysylania "szkodliwych pakietow", pozdrawiam..

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostał bana bo używał nie rozważnie - podobno 800 ms sobie utawił....a ten packet sender wysyła wszystkie pakiety naraz

Opublikowano

ale bardzo możliwe, ze czyta to forum i zacznie :D widzieliscie EasyBot'a by Doktor (ten płatny) on tez działa na tej samej zasadzie co PacketLogger ?

Opublikowano

Elegancko, fajnie się sprawuje, można również wykorzystać do expienia wróżek, generalnie fajna sprawa. ;) 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, id broni drugorzędnej mi nie działa wpisywałem tak jak było napisane czyli 

u_s "1" 3 1871

oraz id strączków, a nadal mi bije z broni głównej też tak macie? 
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może kod źródłowy? ;)

Autor bota już od paru miesięcy nie wchodzi na forum, więc raczej go nie otrzymasz, a i tak w ogóle po co Ci on?

giphy.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O ile się nie mylę, po aktualizacji zmieniło się ID mobów. W każdym razie u mnie wszystko wcześniej działało sprawnie, a obecnie gdy załączam ID do groszków przy pachnącej, postać zaczyna bić złośniki/ziarna przy portalu do NV. Błąd u mnie, czy potrzebny refresh?

Opublikowano

Autor bota już od paru miesięcy nie wchodzi na forum, więc raczej go nie otrzymasz, a i tak w ogóle po co Ci on?

Też długi okres czasu nie wchodziłem.

W grze są niektóre rzeczy, które łatwiej zrobić za pomocą logów niż na zasadzie taskera, np sprawdzić ilość mobów na mapie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłby ktoś mi wysłać tego bot'a na priv, bądź twórca zrobiłby  re-upload. Strona, na której zamieszczony jest bot do pobrania już nie obsługuję, tak, że nie można pobrać  zegaru BB, NextBota itp. A szkoda, bo kiedyś miałem i bardzo świetna rzecz do expienia wróżek. 

Opublikowano

Nie posiadam tego bota na dysku, ale do expienia wróżek jest teraz idealny easybot, wbiłem nim już 2 wróżki na 70% bez żadnego problemu i poszło to dość szybko.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Działa na ten moment? jest bannable? chciałbym expić sobie wr na głównym koncie z innego, starego konta (postać na starym koncie ma w pt nupka z wr i expi). Ryzyko dostana bana na nowym koncie mimo, iż nie używałbym na nim bota?

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...