Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry:)

Khaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie znalazłem na forum odpowiedniego działu, bądź nie widziałem, który będzie odpowiedni, więc piszę tu...

Szukam rozbudowanej, lecz wciąż rozbudowującej się, popularnej gry MMORPG, lub strategicznej pochłaniającej trochę czasu. (najlepiej po polsku) która ma bardzo niskie wymagania. Grafika nie gra roli.

Mój komputer to gruchot, LoL nie chodzi, Metin2 jak i większość popularnych MMORPG tnie. World of Warcraft działa do wersji WotLK, później wymagana jest obsługa SSE. :/

W grę wchodzą również gry przeglądarkowe.

Opublikowano

Pograj w Settlersów. Niby stare ale takie perełki z dzieciństwa, do których warto wrócić. :)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Pograj w Settlersów. Niby stare ale takie perełki z dzieciństwa, do których warto wrócić. :)

Nom. xD

bez gif

Opublikowano

Chodzi o Settlersów Online, czy którąś z pierwszych części? :)

Tak w sumie to myślę, że zagram w coś strategicznego. :D

Opublikowano

Forge Of Empires proponuje.

Plusy.

1: Połączenie Age Of Empires + Cywilizacji + Heroes Of Might & Magic = Epic combo! AoE to budowa wioski, Cywilizacji to rozwój i mapa świata a Heroes to walki z innymi graczami, lub komputerem.

2: Obecnie gra kończy się na epoce modernizmu, ale jest jeszcze kilka epok jeszcze do wprowadzenia.

3: Rozwój gry jest błyskawiczny + nagrody z eventów można dorwać i to całkiem fajne.

Minusy.

1: GvG które popsuło grę całkowicie, przez oszustwa graczy którzy zmieniają co chwilę gildie by móc na bieżąco atakować. I brak pomysłu co z tym fantem zrobić od Innogames. Czyli w tej kwestii samowolka.

2: Community które czasami może wkurzyć równie dobrze co MPC. :P

3: Polski support podchodzi do większości spraw obojętnie.

4: Polaczki if ya know what i mean.

5: Ja gram. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...