Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo Polecam server   Grałem tam od początku :) 

Niestety Potem przestałem grac chciałem znowu wrócic ale zapomniałem hasła do konta oraz podalem email ktorego hasla tez nie pamietam :( tak wiec postać przepadla ;P

A co do serwera : 

+za Liczbe Onnline

+ Za nowości bo nie każdy potrafi dodac nawet z MPC 

+ Za autorskie pomysly za grafike ( Pozdrawiam cię moja Anetko kochana :* jesli to czytasz)

+ Za administracje Kazdy jest wporządku chociąż poznałem najbardziej Arraya 

+ Za wszystko bo grało mi się tam najlepiej ;)

pre_1400711970__sygna.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ok ale na 200lvlu, żeby kupić eq całe feniksa to trzeba się nachodzić i być nolifem. (nikt normalny nie robi samemu eq bo wychodzi 3x drożej) 

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Serwer ok ale na 200lvlu, żeby kupić eq całe feniksa to trzeba się nachodzić i być nolifem. (nikt normalny nie robi samemu eq bo wychodzi 3x drożej) 

To zrób eq mroku ^_^

Serwer polecam pod każdym względem zaczynając od stabilności przez bardzo dobrą administrację po zajebistą grywalność. ;D

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

O dziwo ja nie polece serwera jak to robią wszyscy wyżej z prostych powodów:

1. Nie zbalansowane postacie co widać po 175lv, na tym samym poziomie eq i innych ulepszaczy do pvp.

- Klasa Dagger jest za dobra na tym serwerze, walczac czym kolwiek innym niz mental vs dagger nie mamy szans. Próbowałem surą wp, archerem oraz szamanem.

- Na serwerze jest ponad 200 coś kryta, mental ściaga każdego na duchowe ok. 95k na 175lv z eq. gdzie mamy normalnie 60-70k hp.

- BM po 175lv+ jest gównem, nie mówiąc już tutaj o eq na 200lv.

2. Jedyny na serwerze zarobek to sprzedawanie ulepek

3. Bryłki na allegro, ktoś ma 100zł na wyjebanie na gre? Ma wszystko na swój lv, bryłki po 1,30zł.

BUG z marmurem, chcecie bić 2x więcej?? Odpalcie marmur wyłączcie autopotę a następnie włączcie ją ponownie.

Reasumując, najlepiej zacząć daggerem ma najlepsze pvp, bije bossy i metki prawie tyle samo co WP -.- , na start odpalcie allegro (zamiast is, uwierzcie lepiej na tym wyjdziecie), i kupować od razu perfect eq na swoj lv za bryłki, ulepszanie wychodzi 3x drożej.

Opublikowano

1. Nie zbalansowane postacie co widać po 175lv, na tym samym poziomie eq i innych ulepszaczy do pvp.

- Klasa Dagger jest za dobra na tym serwerze, walczac czym kolwiek innym niz mental vs dagger nie mamy szans. Próbowałem surą wp, archerem oraz szamanem.

- Na serwerze jest ponad 200 coś kryta, mental ściaga każdego na duchowe ok. 95k na 175lv z eq. gdzie mamy normalnie 60-70k hp.

3. Bryłki na allegro, ktoś ma 100zł na wyjebanie na gre? Ma wszystko na swój lv, bryłki po 1,30zł.

BUG z marmurem, chcecie bić 2x więcej?? Odpalcie marmur wyłączcie autopotę a następnie włączcie ją ponownie.

Reasumując, najlepiej zacząć daggerem ma najlepsze pvp, bije bossy i metki prawie tyle samo co WP -.- , na start odpalcie allegro (zamiast is, uwierzcie lepiej na tym wyjdziecie), i kupować od razu perfect eq na swoj lv za bryłki, ulepszanie wychodzi 3x drożej.

Akurat to z marmurem można łatwo naprawić a tego celowo nie naprawiamy.

(i to nie jest tutaj bug bo wie to każdy i nawet jak ktoś pyta to mówimy co trzeba zrobić)

sygna1.png

Opublikowano

Ad.1 Jak nie umiesz grać to się nie dziwię, że Ciebie składają. Znam wiele osób na serwie co radzą sobie każdą klasą i nie płaczą.

Mówisz że na serwerze jest 200 coś kryta i każdy mental ściąga wszystkich na skila. Ciekawe mam mentala 220 z topowym eq i 175+ z krytem ciężko  sciągnąć na skila..

Mało wiesz o serwie a wypowiadasz się.. wbiłeś ten 175 lvl biłeś w krwawym eq nie kompletnym i masz żal i ból do administracji, że padasz na skila..

BM słaby powiadasz ? 215 BM + dobre eq czołg z którym każda klasa ma problem. Nie miałeś kontaktu z żadnym dobrym BM-em a piszesz o wszystkich.

Ad.2 Jedyny zarobek to sprzedawanie ulepek ? Skoro tak uważasz to dobrze, że skończyłeś grać. Jakoś ja potrawie w 2 dni przy ratach wyciągnąć 60b+ tak na luzie bez sprzedawania ulepów.

Bug z marmurem w czym Ci to przeszkadza? Celowo został ten ''bug'' zostawiony gdyż nie szkodzi on graczom tylko pomaga w biciu bossów. Jak sprawia Ci to wielki ból to nie musisz tego używać.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Oh nie zachwalajcie serwera bo wbiłem nie tylko sam ten 190+ tylko z ekipą i dobrze wiem, nie nie graliśmy 1 klasa. Bug z marmurem? Nowi gracze o nim nie wiedzą, na forum nie ma info o nim ani na stronie, jezeli uważacie że wyjadacze serwerowi o nim wiedzą to jest to sprawiedliwe względem nowych?

Bryłki i ban, jesteście śmieszni, kupiłem u 3 allegrowiczów 2 dni temu z wkurwienia ponad 50b w sumie i mam nadal konto, nikt sie tym nie zainteresował i wszystko przechodzi po cichu.

A bm i tak jest po 175 gównem, dagger ponad wszystko.

Opublikowano

Oh nie zachwalajcie serwera bo wbiłem nie tylko sam ten 190+ tylko z ekipą i dobrze wiem, nie nie graliśmy 1 klasa. Bug z marmurem? Nowi gracze o nim nie wiedzą, na forum nie ma info o nim ani na stronie, jezeli uważacie że wyjadacze serwerowi o nim wiedzą to jest to sprawiedliwe względem nowych?

Bryłki i ban, jesteście śmieszni, kupiłem u 3 allegrowiczów 2 dni temu z wkurwienia ponad 50b w sumie i mam nadal konto, nikt sie tym nie zainteresował i wszystko przechodzi po cichu.

A bm i tak jest po 175 gównem, dagger ponad wszystko.

No chyba oczywiste ze nie damy rady znaleźć każdego kto sprzedaje bryłki, przeciez nam allegro nie dostarcza informacji kto sprzedaje brylki zebysmy po kupnie znaleźli to konto...

ps. a co do marmura to istnialo to od zawsze wszędzie, nie tylko na tym serwerze i to raczej każdy zna nawet osoby ktore tu nigdy nie grały.

sygna1.png

Opublikowano

1.Nie zbalansowane postacie to prawda.

2. Można też dropić yangi jak jest % na yang, bo kolega z gildii tak dropił.

3. Co ma administracja do tego, że ludzie sellaja brylki?

Bug z marmurem istnieje na praktycznie każdym serwerze bodajże nawet na plu ;)

Co do twojego sposobu to tak robią osoby, które sami sobie nie porawdzą na takich latwych serwerach.  Kupując full eq za brylki z allegro gra Ci się znudzi po paru dniach. 

Spędziłem na invori ponad 2 miesciace brakowało mi dwóch lvl do maxa, można powiedzieć, że połowe z tego co można osiągnac na serwerze osiągnąłem. 

Ja w każdym bądź razie polecam i dla osób, które graja po 3-4h dziennie mają zabawe na około +4 miesiące, bo zrobić eq mroku jest bardzo cięzko, ale przy tym dużo frajdy z gry.

Polecam jedyny chyba minus jest tego serwera, że mocno gospodarka upadła i ceny spadły. Ktoś powie, że sprzeda coś taniej, ale i kupi coś taniej, ale mase osób mają dużo bryłek i mogą sobie pozwolić na wszystko. 

Czekam na Waszego harda ;)

Opublikowano

Dnia 05.05.2014 o godzinie 23:50 zostanie dodany nowy dungeon na serwer (odbędzie się wtedy przerwa, bedzie nowy temat o tym w przerwach technicznych)

"Cmentarz Dusz"

LFzsxfQ.png

zQNPGvx.png

RXTitnO.png

uYKKT2e.png

Wymagany poziom: 175

Wymagane PT: Nie

Wymagane Yang: Nie

Wymagana przepustka: 2x Legendarny Klucz

yjkthC3.png  

Przepustke można zdobyć z: Diablo, Metiny na mapie 145, Razador 

Opis dungeonu:

- Pokonaj 350 Potworów na mapie

- Pokonaj 3x "Umarły Lew"

- Znajdz i pokonaj Artina Króla Umarłych

Zostanie dodana również nowa zbroja do expa na poziom 175

f7XBxlG.png

Oraz dodany + ulepszania zbroi Niebios, będzie można ją ulepszać od +0 do +9, wasza aktualna zbroja niczym się nie zmieni, jedynie będzie +0.

Ulepszacze potrzebne na ulepszanie zbroi, przerobienie

ZQ6laBJ.pngQdJmnfy.pngB8Uf8NG.png

WbK80OI.png

Będzie można je zdobyć z różnych bossów, nowego dungeonu.

W dungeonie będziecie mogli otrzymać nowy pas na poziom 160

"Pas Dusz"

Pas_Dusz.png

Dodatkowo zostanie zablokowana możliwość otwierania skepu na OX.

Wkrótce rownież zostanie dodany dungeon na 215 poziom i inne zmiany.

sygna1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server fajny sporo osób gra ładnie rozwinięty ,  lecz niestety troszkę trzeba się natyrać aby coś osiągnąć bo troszkę sporo tych ulepków i ciężko się połapać co do czego lecz polecam server jak i do grania na nim .

nieregulaminowa sygnatura

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie to prawda że mental ciśnie tyle z duchowego? Mam wgl z nim szansę daggerem jakbym zaczął grać bądź hellerem, bo chciałbym spróbować tymi klasami, są całkiem fajne i nw czy nie lepiej zacząć bodym/wpkiem i dopiero potem daggera zroibć bądź hellera. Prosze o szybką odpowiedź.

@69 postów wow! xD

@xZawodowieCx otaguje cię ze względu na to iż jesteś online i możesz mi szybko odpowiedzieć ;p.

@Quarel™

Martwię się jeszcze o te bronie 75, moze bez kitu lepiej zacząć bodym i pochodzić na dt, bo wiadomo dagger na expa jest lipny z leksza :P. Szczególnie dla osób mało doświadczonym grą nim, czyli dla mnie, całe życie grałem bodym, i czasami wpkiem.

Opublikowano

Grałem kilka miesięcy, 200+ eq...

Jestem neutralny co do serwera bo w ostatnich miesiącach coś nie idzie;

-spadek ilości graczy

-marny drop z piłek na mundialu

-nowe dungeony z którymi były problemy, np;ta nowa lodowa zapadlina...

-BALANS POSTACI-TYCH 2 SŁÓW RAZEM CHYBA NIKT Z ADMINISTRACJI NIE SŁYSZAŁ GDYŻ PVP Z MENTALEM KOŃCZY SIE NA 1-2 SKILACH.

Nie polecił bym tego serwera ale nic do niego nie mam.

Opublikowano

Czyli opłaca się grać bodym i w późniejszym czasie zmienić na mentala tak ;d?

Nie zmienisz na mentala bo zmianka skilli jest do 105 czy 115 o ile jej całkiem nie wycofali, a bodego za mentala bd ci mega ciężko wymienić.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

A takie pytanko mam 80 lv zaczynam gre w ile zdobede np 180 160 lv bez  żadnego pd ani bez is ? normalna gra tylko ? tak po 2/4 godziny dziennie ? gram ninja dagger

1.png

Kliknij, aby przejść do prezentacji.

Opublikowano

A takie pytanko mam 80 lv zaczynam gre w ile zdobede np 180 160 lv bez  żadnego pd ani bez is ? normalna gra tylko ? tak po 2/4 godziny dziennie ? gram ninja dagger

Hmm jeśli będziesz grał tak 4 lub 3 godzinny dziennie ciągłego expa no to w tydzień lub dwa zależy jak umiesz grać tą postacią :)

Polecam i zapraszam mega serwer !

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer MEGA tylko jakoś nie widzę tych eventów ( Niedziela 20:00 - 2 rundy OX, w Sobotę raty, w ostatni Piątek miesiąca ZUO, w ostatni dzień miesiąca event niespodziewanka - wiem że się pisze NIESPODZIANKA )

Opublikowano

A może ktoś mi wytlumaczyć dlaczego na liczniku jest 1.000 graczy online, a na czacie przez godzinę, nikt i nic nie pisze? ;>

Nie wiem jakim cudem nikt ci nie mógł na czacie przez godzine nie pisać skoro nawet teraz jak na chwile wbilem do gry to pisali.

sygna1.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem nikt ci nie mógł na czacie przez godzine nie pisać skoro nawet teraz jak na chwile wbilem do gry to pisali.

Poważnie, 3 wiadomości były. Być może trafiłem na słabą godzinę, no nic. Dobry update. Powodzenia! ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Poważnie, 3 wiadomości były. Być może trafiłem na słabą godzinę, no nic. Dobry update. Powodzenia! ;)

teraz zauwazylem ze czat ogólny poprawnie działa tylko na ch1, ale postaramy się to niedługo poprawić.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...