Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przycisk Graj

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W tym temacie chciałem was spytać co mogę zrobić z problemem.

Mianowicie gdy klikam ''Graj'' czekam już dobre minuty i ekran logowania się nie włącza.

@ NIE CHODZI TU O KOLEJKE!!!

Opublikowano

czekać. też tak często mam. niekiedy czekam ponad 10 min aż mi znajdzie drużyne (rankedy diamond1)

Źle mnie zrozumiałeś chodzi mi o takie o ten ekran przed wpisywaniem pasów klikam Graj zgasza się to ( i w tej chwili powinnien pojawić się ekran logowania gdzie wpisuje pasy do konta ) i nic czekam czekam i nic włączam jeszcze raz i nic...

Opublikowano

A może użyj 'Naprawy'?

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

@topic

repaira zrob

jest może jakieś inne przejście tego problemu bo różne takie jeb ane błędy mam co 2 tyg i zawsze jedyne co mi piszecie to repair który jednak u mnie trochę się robi

Opublikowano

jest może jakieś inne przejście tego problemu bo różne takie jeb ane błędy mam co 2 tyg i zawsze jedyne co mi piszecie to repair który jednak u mnie trochę się robi

A co my mamy ci poradzić? Zrób repair i napisz do supportu

3431810405.png

Opublikowano

Uruchamiałeś jako Administrator? Wyłącz anytwirusa, dodaj plik .exe Lola do wyjątków systemu, może coś go blokuje. Sprawdź, czy nie masz dwóch procesów Lola odpalonych w menadżerze zadań. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...