Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc (pliki invoice)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Stawiam sobie serwer metina na gotowych plikach  by Invoice.

Przy odpalaniu plików pokazyje się błąd że jest brak pliku ./game, a w rzeczywistości jest tylko nie czyta go jakims sposobem system.

1.png

Tu jest ss z "PS"

2.png

A tu po odpaleniu z "TOP"

3.png

Zna ktoś jakiś sposób jak mogę to naprawić??

Znowusz jak stawiam te pliki na hamachi to odpalają się bez problemu i nic nie brakuje tylko jak chcę się zalogować do gry to pokazuje się taki komunikat

0.png

Pomożecie mi to rozwiązać.

Opublikowano

Brak symlinków w chanellach.

Symlinki w channelach są  tylko system jakoś ich nie widzi, a ja nie wiem jak to naprawić. Znowy jak stawiam te pliki na hamachi to pliki działają tylko że mam błąd przy łączeniu się z serwerem

Opublikowano

usuń wszystkie symlinki, które aktualnie są i zrób je sam wzorując się na skrypcie odpalającym serwer (start.sh) w tedy musi działać ;)

Opublikowano

Robiłem jak w tym przypadku co podałeś ale mi nie działa. Jam niby mam te symlinki w channelach tylko mi nie czyta system, a nie wiem jak naprawić to

4.png

Opublikowano

nie widzisz ze masz zdublowane procesy ? i pisze Ci adress already in use . wpisz w konsoli, ps -x, następnie kill -9 i wszystkie procesy game auth oraz db a następnie zrób sim linki . z tego co widzę, masz zły katalog /usr/usr, a powinno być usr/home  dlatego zapewne sym liki są na czerwono 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...