Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sille W Bocie

Klontje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@China

Nie muszę nic wymyślać aby zaspokoić twoje pragnienia.

Jeżeli jesteś taki na poziomie, to lepiej popraw wpis w swoim profilu w rubryce "skąd"

Pozdrawiam, dziewczynko,

535cjys.gif
Opublikowano

Ja też lubię twoją ortografię.

Tesh CjEm LuBIiiiEm B0 M4Sh 6 PosTuffff i N4 PeFfffno CjEm Zn4MMMM!!!!!11oneoneone

Btw jak mnie możesz lubić skoro mnie nie znasz =d? Hohoh?

535cjys.gif
Opublikowano

Czym ty się człowieku chwalisz ?? Tym swoim trefnym forum na którym nie działa ż,ć itp... lol ~~ Co niby masz ładnego na GP ?? Żeby MPC nie wygasło na miesiąc ,to na waszym forum nie było by żywej duszy, wszyscy by siedzieli na MPC !!! wtedy wy wszystkie tutki ctrl+c, ctrl+v ~~ MPC zaczęło na nowo odżywać i już mamy więcej osób zarejstrowanych na forum niż wy. Powiem ci tyle, idż na te swoje biedne GP i rób te swoje tematy Tb+crack by Howki ~~ zuahah ~~ a wszystkie pliki skopjowane z projecthaxa , ale nie przejmuj się, nooobki uwierzą że to ty zrobiłeś cracka.

2q0omy0.gif
Opublikowano

GP do dupy !!! żal mi was. Temat gamerz... Nasz crack ~~ Blazer was wyśmiał i miał rację

To jest ukryta treść, proszę

Wszystkie pliki z projecthaxa ~~ Nie odpisze ci na posta którego zaraz umieścisz pod moim bo nie będe robił spamu. ctrl+c, ctrl+v u was jest bardzo modne.

2q0omy0.gif
Opublikowano

To nie był mój programik tylko czarnego ^^, sprawdź mój i powiedz mi, gdzie tam jest server.exe ^^?

Z etymologicznego punktu widzenia, dochodząc do konkluzji, iż aprobata owych tendencji absolutnie dezorganizuje elementy abstrakcji, przebywanie w Twoim płytkim basenie intelektualnym jest awykonalne

535cjys.gif
Opublikowano

Brawo żebyś ty wogóle wiedział co napisałeś. Zapewne znowu ctrl+v, ctrl+c. Nasz crack dopiszcie jeszcze Z projecthax. zuahhahaha ~~ Czarny pokazał swoją inteligencję robiąc taki spam, tylko pozazdrościć wam takich userow odrazu widac że z GP. Zaraz bot johny Alonso może wrócić.

2q0omy0.gif
Opublikowano

Ze zle napisalem TOPIC to juz moj problem bo bylem zaspany ,a ja szukajac pomoc nie prosilem o rady ortografi mily okularniku sedzacy 24h na PC , idz lepiej sobie zwal malego wacka a nie kozaczysz pff dziecko neostrady. Jak nie znacz odpowedzi na ten temat to sie nie odzywaj

Opublikowano
Ze zle napisalem TOPIC to juz moj problem bo bylem zaspany ,a ja szukajac pomoc nie prosilem o rady ortografi mily okularniku sedzacy 24h na PC , idz lepiej sobie zwal malego wacka a nie kozaczysz pff dziecko neostrady. Jak nie znacz odpowedzi na ten temat to sie nie odzywaj

Jakbyś zauważył wypolszczony osobniku o małej pojemności mózgu, mój post nie był kierowany do ciebie tylko do Howkiego, więc proszę naucz się czytać i dopiero zacznij pisać posty. A tak na marginesie nie noszę okularów, najwidoczniej ty nosisz i masz jakieś kompleksy, a i jeszcze coś w przeciwieństwie do ciebie ja nie muszę sie masturbować bo mam dziewczynę ~~ Odp na twoje pytanie znam, 12 latku ~~!!~~ bo takich pytań jak twoje, było pełno, ale za te twoje aroganckie zachowanie nie dostaniesz odemnie odpowiedzi. NIE BĘDZIE BOTOWANIA !!! tylko się nie potnij, bo nie chcem mieć PE.LE na sumieniu.

2q0omy0.gif
Opublikowano

HaHa ten ADD nie byl do ciebie po pierwsze kolego sympatyczny , sam sie naucz czytac albo zapisz sie do logopedy.Pozatym niemam kompleksow tylko tacy ludze jak wy , ktorzy zamiast odpowedziec na zadane pytanie sami zachowoja sie arogacko wobec innych.A jezeli chodzi o inteligecje to nie musisz sie martwic mam wysoki IQ , aaa i nie mam 12 lat bo studiuje , lecz chcialbym miec byl bym w tedy na twoim poziomie....bo niemam pomyslow zeby sie pociac z powodu gry moze ty miales takie pomysly,gdy padles w silku albo gdy cos z dziewczyna nieszlo lecz nie wnikam. Niechcialem wprowadzac sporow na tym temacie ,bo to do tego nie prowadzilo .Tylko nie ja stwozylem ten problem , tylko ten ktory ma problem z tym ze nie pasuje mu pismo ktoremu raz na jakis czas sie przytrafi , najwidoczniej nie mozecie mi pomuc z tym problemem tylo zastanawia mnie po co tyle nie potrzebnych postow z ktorych nie winika rozwiazanie problemu , bylo woogle nie pisac^^. DZIEKI ZA SCHLUDNE i WYCZERPUJACE ODPOWIEDZ

Opublikowano

Oj panie studencie, pan chyba nie wie kto to jest Logopeda. Jak możesz ocenić po pisowni, że ktoś ma wadę wymowy ?? Jak mi wiadomo to takie rzeczy ocenia się po wymowie, a ty mnie nigdy nie słyszałeś. Heh i ty niby chodzisz na studia. Pogratulować wyników i tego co się tam nauczyłeś, czyli niczego. Jeszcze jedno, niby do kogo kierowałeś tego posta ?? zauważ, że ten temat jest zdominowany przez dwóch userów, mnie i Howkiego.

2q0omy0.gif
  • Dodaj nową pozycję...