Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie itemku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze chciałem się zapytać jak poprawnie stworzyć item ,bo jak np robie tęczowy kamol zmieniak kolor mojego kamola new ikone w type tga wklejam do icon w item list podaję ścieżkę ,a gdy wchodze do gry niema ikonki tego itemku co jest ?

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

w jakim pakerze ?

Opublikowano

chodzi tutaj dokładnie o skrzynie ucznia to jest tak ,że one wszystkie mają podobne id a ikonkę taką samą a ja chce do każdej z nich inną ikonke ,więc robie kolorwoe skrzynki podaję w item_list do tych ikonek ze skrzyniami wchodzę do gry a tam nic nie widać poznikało :( czyli nie działa  i uprzedze ,że w bazie mysql nic nie ruszałem tylko w packerze

Opublikowano

chodzi tutaj dokładnie o skrzynie ucznia to jest tak ,że one wszystkie mają podobne id a ikonkę taką samą a ja chce do każdej z nich inną ikonke ,więc robie kolorwoe skrzynki podaję w item_list do tych ikonek ze skrzyniami wchodzę do gry a tam nic nie widać poznikało :( czyli nie działa  i uprzedze ,że w bazie mysql nic nie ruszałem tylko w packerze

Mysql nie ma nic do rzeczy.

Dodałeś do pakera poprawne wpisy? Jakiego używasz?

Jak nie, to polecam prostszego - EterNexus.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...