Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowione Miasto Shinsoo - Serwer Atreya #2

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry, ale jak tu coś razi.w.oczy to do okulisty idź. Rozumiem, zazdrość bo wasze miasta w porównaniu do ich to szajs. Obiekty wyciągnięte z gier i zrobione pod metina. Więc tu nie pisz takich bzdur, bo Wy macie rzeczy z pvp. To azjatycki klimat, oni do tego najbardziej nawiązują.

Miasta bardzo ładne, czekam na start.

P.S Miasta m1 co są w każdym cliencie że źródeł GZ !!!!

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na nick autora tematu i już wiadomo, że nie zobaczymy syfu.

Razi oczy, bardzo brzydkie, nie podoba mi się . Odbiegło całkiem od metina.Gotowe obiekty i mapy ze źródeł.

Słaba reklama słabego serwera. Nie pogrążaj się kolego.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Razi oczy, bardzo brzydkie, nie podoba mi się . Odbiegło całkiem od metina.Gotowe obiekty i mapy ze źródeł.

My oczywiście wiemy że ten hejt to odpowiedź na mój szczery post odnośnie Waszej grafiki.

Tak btw. podaj źródła tych map bo jestem w chuj ciekawy z której dupy wyssałeś ten wniosek.

0VPaRnd.png

Opublikowano

jezus masakra .. fajne ale strasznie dużo tak tych drzew itd. za dużo obiektów :P

Opublikowano

Ja się dziwie, ze wy to odswiezac musicie. Przecież Wasze tematy powinnybyć rozchwytywane przez ludzi, no ale cóż... ze osoby sa zaslepione innymi syfami to co zrobisz.

Mi tam się podoba, odbiega od "normalności", zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Ja się dziwie, ze wy to odswiezac musicie. Przecież Wasze tematy powinnybyć rozchwytywane przez ludzi, no ale cóż... ze osoby sa zaslepione innymi syfami to co zrobisz.

Mi tam się podoba, odbiega od "normalności", zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ludzie wolą MOKRE RYSZARDY i armie jp z 70k likerów na fb więc te starania są na marne. 

Opublikowano

Ludzie wolą MOKRE RYSZARDY i armie jp z 70k likerów na fb więc te starania są na marne. 

Jednosłowy powód - Polska.

0VPaRnd.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...