Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do lola.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar kupic laptopa do lola i chce sie od was dowiedziec czy na zwyklym laptopie za ok 1500 zl bede mial 60 fps w lolu chociaz na minimalnych ustawieniach.

Opublikowano

Na laptopie za 1500 zł pogra na ultra.

A tak lepiej kupic bude jeżeli grasz czesciej w domu

Na laptopie za 1500 zł pogra najwyżej na 30 FPS. 

Napisz temat w dziale "Komputery" z prośbą o złożenie komputera, chłopaki znajdą ci lepszy sprzęt.

3431810405.png

Opublikowano

Na laptopie za 1500 zł pogra najwyżej na 30 FPS. 

Napisz temat w dziale "Komputery" z prośbą o złożenie komputera, chłopaki znajdą ci lepszy sprzęt.

Masz laptopa , że sie tak wypowiadasz?

Zalezy jakie parametry masz w tym laptopie.

Powiem Ci na swoim przykladzie :

mt-unhnyupoagsierifhbbb.jpg

Za niego dałam 2000 tysiace . Nie zalowałam , ale styralam niestety baterie oraz dysk mi sie przypala wiec , po sciegnieciu obudowy i chlodzeniu na LOLU mam : 40-50 FPS.

Na samym poczatku mialam 65 .

Zalezy to od tego jakie ustawienia sobie dasz w grze oraz jak bardzo podkrecisz sobie lola w NVIDIA .

Tak czy siak gra się dobrze na lapku :) 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja mając:

Procesor: Intel Core i3-3gen. 3217U-1,8Ghz(moc porównywalna z procesorami AMD 4 rdzeniowymi ^.-)

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT720M 2GB

Ram: 4GB

System Operacyjny: WIndows8

Śmigam na 40(teamfighty)-60(na linii, 1v1) z wszystkim wysokie nie licząc cieni, z cieniami około 40 cały czas, bez zbędnego podrasowywania w opcjach mojej karty, bez chłodzenia. Z chłodzeniem i zabawą z "idealnymi" ustawieniami wyciągam wszystko na full i fps koło 40-60, więc tak... można za 2000zł złożyć dobrego lapka jak mój, za 1500 kupisz podobnego, ale licz się z gorszym prockiem i kartą graficzną, lecz myślę, że na 1000% uciągniesz lola na minimum w 60fps ;)

graphic.png

Opublikowano

1500 zl i mozesz sobie ogarnac swietny laptop z 60 fps na spokojnie z innymi programami.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lenovo G510 z i3 haswella i integrą 4600 - pograsz be zproblemu na 60fps. Ta integra to poziom GT720 chociażby, a LOL nie ma wcale dużych wymagań. Gram na gorszym laptopie.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

nieprawda, ja mam mojego 4 lata a kosztowal kolo 1700 i mam przewaznie 50 fps

Chłopie 4 lata temu jakie były lapki a jakie teraz są wiec co ty gadasz :)

Z 4-letnim lapkiem to i tak dobrze jak masz takie FPS

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...