Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacka

Dominik9345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu ta gra jest banalna a pozatym żadne haxy nie istnieją

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Jezu ta gra jest banalna a pozatym żadne haxy nie istnieją

istnieja tylko ty nie umisz ich odpalic juz mam jednego ale nie ma aimbota dlatego napisalem ze szukam go...

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie z tego co mi wiadomo nie ma żadnych bezpłatnych cheatów do gry, sprawdzałem też kilka stron na googlach lecz nie udało mi się znaleźć nic albo były już spatchowane albo były płatnę także myślę że musicie się jeszcze wstrzymać. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie z tego co mi wiadomo nie ma żadnych bezpłatnych cheatów do gry, sprawdzałem też kilka stron na googlach lecz nie udało mi się znaleźć nic albo były już spatchowane albo były płatnę także myślę że musicie się jeszcze wstrzymać. 

to widze szukac nie umiesz :)  ja znalazlem wh +aim + speed hack ale uzywam tylko wh bo speed hacka mozna wygryc ;/   oczywiscie nie jest to bezplatny ale crack robi go bezplatnym tak ze nie wygaduj glupot :)

Opublikowano

to widze szukac nie umiesz :)  ja znalazlem wh +aim + speed hack ale uzywam tylko wh bo speed hacka mozna wygryc ;/   oczywiscie nie jest to bezplatny ale crack robi go bezplatnym tak ze nie wygaduj glupot :)

Właśnie sam przyznałeś iż jest on płatny więc nie wygaduje żadnych głupot bo nic nie wspominałem że nie można go zcrackować ;).

Opublikowano

Właśnie sam przyznałeś iż jest on płatny więc nie wygaduje żadnych głupot bo nic nie wspominałem że nie można go zcrackować ;).

hahah   crack bek i darmowe  na wszystkie cheaty sa  cracki tak ze nie  gadaj glupot koleszko ;)   mi tam jakos smiga lecz zrodla nie podam jedyne info  to ze jest to z niemieckiego forum  :) nie pvp 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...