Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy

RT6LYSY2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym przeprosić za dublowanie tematu, wiem ze już taki był, lecz naprawde nie wiem co mam robić. Nie mogę znaleźć bypassa. Naprawdę szukałem, w googlach, po forach polskich i niemieckich. Ludzie zlitujcie się i pomóżcie! Już mnie szlak trafia jak gram [z hakami oczywiście] mam 45 zabitych i 6 zginięć i mnie PB kickuje z serwera... POMOCY!!

Opublikowano

wodzisz w czyjs profil i tam masz gwiazdki klikasz na piątą od lepej i pierwszą od prawej i juz ;]

POMOGLEM DAJ 5* xDDDD

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

@up

A czyjego Baypass'a używasz?

Hemp Gru Rządzi

/Jeżeli podoba ci się hack z mojego upload'u, daj 5*, jeżeli jednak jest słaby, po prostu oceń mnie tak, jak uważasz za słusznie/

userbar1aa8vy.png

Zobacz! OMFG! Massakra!

Opublikowano

wydaje mi sie że oba są te same "Punk Buster Killer v.1" czy jakoś tak... I tak za pierwszym razem grałem 45 minut i było świetnie. Potem dostałem kicka ale jak byłem w pokoju i wybierałem grę. A potem to ledwo się zalogowałem wcisnołem CTRL i jednocześnie O i dupa wyskakuje mi komunikat że " user ... has been terminatet from server becouse..." ;(

Opublikowano

Czasami się tak dzieje, ja się tym nie przejmuje

Wiadomo, PB to szajs

Hemp Gru Rządzi

/Jeżeli podoba ci się hack z mojego upload'u, daj 5*, jeżeli jednak jest słaby, po prostu oceń mnie tak, jak uważasz za słusznie/

userbar1aa8vy.png

Zobacz! OMFG! Massakra!

• Dodaj nową pozycję...