Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit ACP

powerxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

istaniało takie coś, ale czy nadal tego nie wiemy.

Myślisz, że łatwo jest dostać się do takiego czegoś? A wręcz odwrotnie- trudno, musiałbyś jakiegoś CMa, czy wyższej rangi okraść z emaila i hasła.

uważaj np na takie coś:

bo to fake

taki typek dostał od razu perma za oszustwa

modzie nie wchodź ;)

ale już to raczej nie działa - tzn nie znajdziesz nigdy tych danych bo mają ciągle zmieniane. w/e gl

f1a327ea2f.png

Opublikowano

istaniało takie coś, ale czy nadal tego nie wiemy.

Myślisz, że łatwo jest dostać się do takiego czegoś? A wręcz odwrotnie- trudno, musiałbyś jakiegoś CMa, czy wyższej rangi okraść z emaila i hasła.

uważaj np na takie coś:

bo to fake

taki typek dostał od razu perma za oszustwa

modzie nie wchodź ;)

ale już to raczej nie działa - tzn nie znajdziesz nigdy tych danych bo mają ciągle zmieniane. w/e gl

Nigdy to nie działało, Antek to dzieciak który ma wygórowane alterego i myśli, że nie wiadomo kim jest. ACP nie było i nie ma (chodzi mi o takie, że samemu sobie się dodaje itemy, nawet nie wiem czy takie strony jak bugpoint miały dostęp do ACP)

1.jpg

Opublikowano

zgadza się, ale chodzi mi o kogos wlasnie czy istnieja ludzie którzy maja dostep czyli jakiś admin bo cm-y to raczej nie maja dostępu do takiego czegos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...