Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Odnowione Miasto Chunjo - Serwer Atreya #1

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ze będziemy mogli explorować

szkoda tylko że przez pare dni

bo Twoje serwery zazwyczaj tyle trzymają :)

Niestety na Twoje nieszczęście nie byłem właścicielem żadnego serwera prywatnego tylko miałem posadę technika więc to ile czasu moje serwery stoją dopiero się okaże. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Dobra nie sraj już tak wojowniku klawiatury. Przynajmniej ma pomysł i stara się wprowadzić coś nowego , lepiej pograć na takim serwie przez miecha niż na jakimś gównianym gotowcu typu ravia , nervil czy dreikon : <

@ topic

good job Naid

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Dobra nie sraj już tak wojowniku klawiatury. Przynajmniej ma pomysł i stara się wprowadzić coś nowego , lepiej pograć na takim serwie przez miecha niż na jakimś gównianym gotowcu typu ravia , nervil czy dreikon : <

@ topic

good job Naid

Dzięki chociaż planuję z moim teamem postawić stabilny serwer na którym gracze będą mogli spędzić wolny czas a nie na miesiąc. :P

Mam szczerą nadzieję, że uda mi się i przyszli gracze będą zadowoleni. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

To jest wgl Metin? Przesada nowosci nowosciami ale bez przesady to nic ci nie da..

Serwer musi miec reklame zeby bylo duzo ludzi.

Alistria,Resthea serwery z nowosciami z innej bajki .

Alistria juz moze z 50 graczy gosci a Resthea niestety padla.

Bez sensu takie nowosci lepiej zrobic serwer normalny + kilka autorskich rzeczy.

Nie wiem czy to mi sie podoba... Jak dla mnie szykuje sie calkiem inne MMORPG.

Ale za checi i czas polecam

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

To jest wgl Metin? Przesada nowosci nowosciami ale bez przesady to nic ci nie da..

Bez sensu takie nowosci lepiej zrobic serwer normalny + kilka autorskich rzeczy.

Na alistrze nadal gra po 350 + graczy co przy w dzisiejszych czasach jest sporo.

Rasthea to całkiem inna bajka oni dodawali kupę nie potrzebnych rzeczy i na siłę starami się zrobić żeby gra była jak najnowocześniejsza.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Pochwal się ile na twoich grało na Alistrii gra 300/400 osób (bez podkręcanego licznika jak u ciebie) nowości właśnie są potrzebne i to są nowości autorskie a nie to co ty większość epvp :)

PS: Naid jego opinie możesz olać dla niego stare zbroje z wowy są najlepszymi zbrojami jakie stworzono do metina (beka) poza tym robił on serwery na plikach aline i jeszcze nawet nie naprawił bugów i na jego stronach był podkręcany licznik o 3/4 razy xD 

Co do miasta bardzo ładne życzę ci powodzenia w utrzymaniu i w sumie czekam na jakieś zbroje bronie :) 

Opublikowano

Bardzo ładne miasto, mało kiedy mozna takie spotkać.

Mam nadzieję, że będziecie mieli dużo graczy na serverze :)

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie... ale serwer pewnie znów postoi max półtora miecha. ;)

Specjalista
Opublikowano

Pochwal się ile na twoich grało na Alistrii gra 300/400 osób (bez podkręcanego licznika jak u ciebie) nowości właśnie są potrzebne i to są nowości autorskie a nie to co ty większość epvp :)

PS: Naid jego opinie możesz olać dla niego stare zbroje z wowy są najlepszymi zbrojami jakie stworzono do metina (beka) poza tym robił on serwery na plikach aline i jeszcze nawet nie naprawił bugów i na jego stronach był podkręcany licznik o 3/4 razy xD 

Co do miasta bardzo ładne życzę ci powodzenia w utrzymaniu i w sumie czekam na jakieś zbroje bronie :)

Nie jestem do końca tego taki pewien że naid robi to sam.

Miasta naprawdę ładnie się prezentują.

Pasują pod klimat metin2.

Ale czy nie spowoduje to tkz "lagów" ludziom ze słabszym sprzętem ??

Życzę powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Fajnie ze będziemy mogli explorować

szkoda tylko że przez pare dni

bo Twoje serwery zazwyczaj tyle trzymają :)

1899894_592353724187830_50701645_n.jpg

topic.

Kurdę, jakoś to do mnie nie przemawia. Metin to ma być Metin, a nie takie coś, ale nie zmienia to faktu, że życzę wam jak najlepiej. :)

Opublikowano

Przepiękne. Powodzenia w zabezpieczaniu klienta bo potem zobaczymy 19996 serwerów z tymi samymi obiektami/mapami. 

Opublikowano

Nie jestem do końca tego taki pewien że naid robi to sam.

Miasta naprawdę ładnie się prezentują.

Pasują pod klimat metin2.

Ale czy nie spowoduje to tkz "lagów" ludziom ze słabszym sprzętem ??

Życzę powodzenia.

Naid nie robi tych miast tylko ja, jeśli chodzi konkretnie o modele to Naid odpowiada za te ruchome (z animacjami).

Wszyscy którzy piszą "Naid Twój serwer znowu potrzyma miesiąc" są w błędzie, Naid nigdy nie był właścicielem żadnego z serwerów, spełniał tam jedynie posadę technika, wszelkie pretensję dotyczące padania serwerów które w swojej ekipie liczyły Naida, możecie kierować jedynie do osoby odpowiedzialnej za prowadzenie tego serwera.

@1361622928-U485574.pngac_1 - myślę że każdy normalny człowiek, potrafi czytać i będzie wiedział kto jest autorem tych map.

Nie zależnie od tego czy komuś się uda wypakować Naszego clienta, użyć modeli itd, podejmując tego próbę na pewno nie ominie go  świadomość że skoro to On kopiuje od Nas, to jesteśmy od Niego lepsi.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Naid nie robi tych miast tylko ja, jeśli chodzi konkretnie o modele to Naid odpowiada za te ruchome (z animacjami).

Wszyscy którzy piszą "Naid Twój serwer znowu potrzyma miesiąc" są w błędzie, Naid nigdy nie był właścicielem żadnego z serwerów, spełniał tam jedynie posadę technika, wszelkie pretensję dotyczące padania serwerów które w swojej ekipie liczyły Naida, możecie kierować jedynie do osoby odpowiedzialnej za prowadzenie tego serwera.

@1361622928-U485574.pngac_1 - myślę że każdy normalny człowiek, potrafi czytać i będzie wiedział kto jest autorem tych map.

Nie zależnie od tego czy komuś się uda wypakować Naszego clienta, użyć modeli itd, podejmując tego próbę na pewno nie ominie go  świadomość że skoro to On kopiuje od Nas, to jesteśmy od Niego lepsi.

Nie przesadzaj tak z tymi umiejętnościami bo teraz każdy może sie tego nauczyć jaki to problem rozpakować terre online , lineage kilka innych gier i exportować to do metka  , a budowa kości i animacji to kilka tygodni i robisz własne animacje NPC/moby

Opublikowano

Nie przesadzaj tak z tymi umiejętnościami bo teraz każdy może sie tego nauczyć jaki to problem rozpakować terre online , lineage kilka innych gier i exportować to do metka  , a budowa kości i animacji to kilka tygodni i robisz własne animacje NPC/moby

Ogółem to wszystko fajnie, tylko jakbyś mogła mi łaskawie pokazać gdzie ja przesadziłem, albo raczej co kolwiek wspomniałem o umiejętnościach.

Nie pisz że chodzi Ci "że ogólnie" bo osobiście uważam że po nabraniu wprawy stworzenie dobrej mapy do metina, jest łatwiejsze od zbudowania porządnego domu w simsach, także jeśli się zarzucasz mi "przechwałkę umiejętnościami", niestety mijasz się z prawdą.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Szkoda, że te screeny takie małe. Aż mi ślinka cienkie, by sobie jakiś ustawić na tapetę :) Po prostu przepiękne. Według mnie metin2 pełna gębą. Gdyby Twórcy zrobili takie miasta na pewno gra nadal była by popularna (global) bo to aż miło wejść do gry i móc "przebywać" w takim otoczeniu.

Drugi ss bardzo mi przypomina pewien ogródek w Honsiu, który kiedyś miałam okazję zwiedzić. Niestety wiśnia wtedy nie kwitła, ale dzięki temu mogę sobie wyobrazić, jakby to wyglądało. :)

Mam takie pytanko: Te lampiony mają funkcje lamp? Bo to trochę dziwne, że wzbijają się w górę bez ognia :P Ale co ja tam będę się czepiać takich szczegółów. Najbardziej podziwiam to, w jaki sposób potraficie ułożyć te wszystkie budynki/drzewa etc, by nie spowodować chaosu, a naprawdę ładny, przyjemny klimacik (niektórzy przesadzają i mapy są zbyt chaotyczne).

Opublikowano

Szkoda, że te screeny takie małe. Aż mi ślinka cienkie, by sobie jakiś ustawić na tapetę :) Po prostu przepiękne. Według mnie metin2 pełna gębą. Gdyby Twórcy zrobili takie miasta na pewno gra nadal była by popularna (global) bo to aż miło wejść do gry i móc "przebywać" w takim otoczeniu.

Drugi ss bardzo mi przypomina pewien ogródek w Honsiu, który kiedyś miałam okazję zwiedzić. Niestety wiśnia wtedy nie kwitła, ale dzięki temu mogę sobie wyobrazić, jakby to wyglądało. :)

Mam takie pytanko: Te lampiony mają funkcje lamp? Bo to trochę dziwne, że wzbijają się w górę bez ognia :P Ale co ja tam będę się czepiać takich szczegółów. Najbardziej podziwiam to, w jaki sposób potraficie ułożyć te wszystkie budynki/drzewa etc, by nie spowodować chaosu, a naprawdę ładny, przyjemny klimacik (niektórzy przesadzają i mapy są zbyt chaotyczne).

Ogólnie dołożenie tam efektu światła nie sprawia mi żadnego problemu, jednak na mapie będzie evironment (otoczenie) dzienne, a przy jasnym niebie, jasne światła zamieniają się w odcinające się świecące kwadraty.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...