Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka Witam was wszystkich bardzo serdecznie :)

Parę dni temu powstał Pre-lunch nowej gry internetowej, która łączy ze sobą zdrowy tryb życia, Rozwój osobisty i zarabianie pieniędzy i do tego gra się w nią w Realu.

Wiele osób mówi nam, że to nie wypali itd. Zresztą tak samo jak Mikołajowi Kopernikowi , czy nawet Krzysztofowi Kolumbowi mówili, że nic nie osiągną, bo w końcu ziemia jest Płaska.

Pewnie gdyby nie oni to dalej żyli byśmy z przekonaniem, że ziemia jest płaska. Chociaż tak naprawdę nie wiem bo w końcu, czy kiedy kol wiek sprawdziłeś to na własne oczy? Bo wiesz na razie musisz ufać informacja, które są ci wpajane od dzieciństwa.

Wracając do tematu, czy zastanawiałeś się kiedyś nad tym o ile prostsze było by twoje życie gdybyś miał jakiś procent udziałów w jakiejś firmie? Dajmy tu za przykład Bill Gates. Chciał byś być na jego miejscu, albo chociaż mieć jakieś udziały w Microsoft? No wiem fajna sprawa dużo kasy, ale czy był byś wstanie oddać to co oni? Poświecić się w 100 % swoim ideom? Jeżeli tak to już jesteś na wygranej pozycji!

Pewnie masz marzenia prawda? Chcesz je spełnić? Zresztą tak jak każdy. Mam taką radę od serca i z doświadczenia życiowego żeby coś osiągnąć trzeba w tym kierunku iść i się nie poddawać po pierwszym lepszym kopie od życia. Ciągle dostaje Hejty za to co robię. Wszyscy mówią znajdź sobie normalną pracę. Zacznij się uczyć. Chociaż ja wiem ze to nie jest dla mnie znam siebie samego lepiej niż kto kol wiek innych, dlatego podążam za własnymi ideami i nie pozwalam nikomu o złych intencjach wpływać na moje życie.

Cały nasz serwis całkiem szybko się rozwija niestety dopiero startujemy w czerwcu ale to nie problem przygotowaliśmy wersje pre-lanch w której możesz założyć swoje konto i zaprosić znajomych. W końcu jak to się mówi w Teamie siła!
Z racji tego że sami nie damy rady potrzebujemy takich osób jak Ty, którzy pomogą nam w promocji całego serwisu. Jeżeli masz jakieś pytania, sugestie albo chcesz nas poznać napisz na Facebooku Deverovsky / Łukasz Jabłoński albo zapraszam na Team Speak 3 
Ip: ts-free.pl

Link do pre-lanch serwisu:
http://towardschange.net

Link do planu marketingu:

http://www.youtube.com/watch?v=KQad95oJ-Fk

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zastanawia mnie połączenie gry z zarabianiem bo nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób wy chcecie te dwie rzeczy połączyć i jak to będzie miało funkcjonować. Może odrobina szczegółów?

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Znaczy tak będzie wyglądało to tak, że za polecanie serwisu  tak samo np jak w lolu, za polecenie jakiegoś gracza macie rp to tu zamiast rp dostajecie zł.;)  

Otworz serwer metin2 aka balmora i sprzedawaj barylki na allegro . Polecam ~~ Jarek aka fubu

Mnie osobiście nie interesuje groszowy interes.:) Po za tym jest to oszustwo i dość nie etyczne :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No dobrze, wszystko spoko. A z czego zarobek? Nie interesują Cie groszowe sprawy? :) To oświeć nas jakim cudem zarobisz na tym milliony 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, chciałybym zapytać, czy jest możliwość wsparcia naszego projektu? Razem z grupką przyjaciół tworzymy projekt na skale światową może i brzmi to zabawnie. Bo co taki 15 czy nawet 17 latek wie o życiu, a co dopiero o projekcie na skale światową. My wychodzimy z założenia, że trzeba łamać schematy chcemy dać młodym ludziom szanse na rozwój, Nie tylko taki jaki jest w szkole, w którym "może 20% wiedzy nam się przyda w praktyce"....

W dodatku Chcemy dać młodym nie tylko wiedzę, ale szanse na rozwój finansowy. Dać im narzędzie na zarabianie pieniędzy. Tylko w jaki sposób? A no przez system poleceń, tak samo jak w sklepie jak komuś polecimy restauracje to, czy restauracja nam za to zapłaci? A no nie. U nas wygląda to inaczej. My za polecenie nas płacimy zależnie od tego jaką osobę nam przyprowadzi. Dajmy przykład, gdy polecimy restauracje i znajomy kupi jedzenie za 100 zł. To my z tego nic nie mamy, ale gdy ktoś poleci nasz serwis i jego znajomy zacznie kupować u nas szkolenia, to my wypłacamy 40% tego co ten znajomy kupił, a co więcej 50% jego zarobków dla osoby, która mu poleciła serwis. 

- Wszystko fajnie, ale co to jest? 

Żeby dotrzeć do młodych ludzi stworzyliśmy to w formie gry tz "tworzymy". Wszystko będzie się opierać na zadaniach i na wiedzy więc można powiedzieć, że będzie się grało w nią w świecie realnym. 

Do tego wszystkiego będzie poboczny portal promujący zdrowy tryb życia. 

Koszt w nim to tylko 30 zł m-s. 

-Co? 

-dlaczego? 

Ponieważ w nim dostaniesz profesjonalną dietę i trening ułożony bez pośrednio pod Ciebie. 

- Ale jak? 

Przez wypełnienie profilu fitness. Opracowane przez ekspertów w tej dziedzinie normalnie taka dieta to 100-300zł, chociaż  zależy gdzie i u kogo, a u nas to tylko 30zł na m-s. I tak jak w serwisie głównym za polecanie się dodatkowo dostaje bonus;) W formie pieniędzy.

Na razie wystartowaliśmy z fazą pre-lunch może i "szału nie ma dupy nie urywa" Bo informatyk pracuje nad stworzeniem gry i będzie ona gotowa dopiero na 15 czerwca. 

- Czemu tak długo? 

No zabezpieczanie itd i samo kodowanie trochę zajmie. 

- Czyli co daje faza pre-lunch?

Dokładnie daje szanse na lepszy start, kiedy skończmy robić cały serwis będzie można już mieć stworzoną swoje ekipy na siłownie, czy do biznesu, a może do wspólnej zabawy i gry :) 

Chciał bym poznać państwa opinie, jeżeli jesteście zainteresowani mogę wysłać link do fazy pre-lunch. Oczywiście mam taką prośbę bo chce żebyście też mieli z tego jakieś korzyści to żeby już przesyłać ze swoim ref linkiem ponieważ zależy mi na tym, aby każdy mógł zarobić :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...