Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firma Orange? pozory mylą?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż nastąpiła taka sytuacja że posiadając numer z Orange nie doładowałem konta przez 2 tygodnie bo nie miałem czasu, i to konto zostało zablokowane tzn numer został usunięty, otóż  ten numer był podpisany do logowania mini do gry, forum i do emaila, każdy kod przychodził na tlf bym mógł się zalogować "ochrona by nikt nie zwiną kont"  i napisałem to wczoraj o 24  dziś o 14 dostałem odpowiedz że mam im podać kod pin czy coś tam no to podałem i teraz czekam kolejne 10h i nikt nie odpowiada a numer jest bardzo ważny i potrzebna jest ponowna aktywacja bo nic nie mogę zrobić, nie mogę odebrać emaila,  nic po prostu i czy waszym zdaniem to nie jest olewanie osób na których zarabiają rocznie 2 tyś? od 1 osoby?  Moim zdaniem zlali całkowicie użytkowników ORANGE i czytając opinie dużo osób ma problemy nawet z internetem nie wspominając z problemami wysyłania długich sms z nowych telefonów, co o tym sądzicie? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zadzwoń tam za miast pisać. To ci pomogą.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

nie mogą Ci usunąć numeru, jedynie zablokować konto, więc nie pierdziel. Tym bardziej po tak śmieszny czasie jakie jest 2tyg.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

W Orange numer usuwają dopiero po roku, więc jest to niemożliwe. Masz po prostu zablokowane konto a nie usunięty numer ;_;. Jedź do ich salonu i tam to załatw zamiast dzwonić czy pisać.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Mnie olali przez pół roku, gdy dzwoniłem na infolinie ze 30 razy, żeby mi naprawili doładowania internetu po doładowaniu (darmowe 400mb). Za każdym razem mi mówili, że problem został naprawiony i ręcznie dodawali mi zaległe 400mb. Więc moim zdaniem olali mnie totalnie.

@top

Dzwoń na bok. Zresztą w orange nie usuwają numeru.

@up

W salonie tego nie załatwi. Tam tylko wciskają ludziom abonamenty, a nie mają żadnych uprawnień.

Opublikowano

Mam usunięty numer :v  bo rok temu kupowałem numer :)  i teraz mam 30 dni na nową aktywacje ale oni nie odpisują na emaila ani na nic :) mój numer przestał istnieć, gdy dzwoni się do mnie to babka gada że "Podany numer nie istnieje coś takiego" i w ciągu 30 dni mogę prosić o nową aktywacje.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Otóż nastąpiła taka sytuacja że posiadając numer z Orange nie doładowałem konta przez 2 tygodnie bo nie miałem czasu, i to konto zostało zablokowane tzn numer został usunięty, otóż  ten numer był podpisany do logowania mini do gry, forum i do emaila, każdy kod przychodził na tlf bym mógł się zalogować "ochrona by nikt nie zwiną kont"  i napisałem to wczoraj o 24  dziś o 14 dostałem odpowiedz że mam im podać kod pin czy coś tam no to podałem i teraz czekam kolejne 10h i nikt nie odpowiada a numer jest bardzo ważny i potrzebna jest ponowna aktywacja bo nic nie mogę zrobić, nie mogę odebrać emaila,  nic po prostu i czy waszym zdaniem to nie jest olewanie osób na których zarabiają rocznie 2 tyś? od 1 osoby?  Moim zdaniem zlali całkowicie użytkowników ORANGE i czytając opinie dużo osób ma problemy nawet z internetem nie wspominając z problemami wysyłania długich sms z nowych telefonów, co o tym sądzicie? 

Zaskoczę Cię ale Orange ma 30 dni roboczych na odpowiedź jeżeli zgłosiłeś się w odpowiednie "miejsce", jeżeli Ty popełniłeś błąd to mogą mieć na Ciebie wylane.

W każdej firmie Ci odpowiedzą tylko trzeba wiedzieć gdzie napisać z odpowiednim problemem, braki odpowiedzi są przeważnie z głupoty użytkowników którzy nawet nie potrafią zgłosić problemu coś w stylu:

"Ej nie działa mi doładowanie czego?" - osobiście taką osobę bym młotkiem potraktował zamiast odpisywać.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...