Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś mi to wytłumaczy ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam powiem tak ze troche się bałem przed tą przygodą grać w mc gdy szukam surowców między innymi przeż tą muzyke . Zrobiłem sobię format więc mogłem sobię pograć w mc na singleplayer(na mp mi się mniej zacina niż na sp) zrobiłem sobię hate na dworze lecz farme i magazyn mam pod ziemią wszystko mam zrobione więc postanowiłem wybrać się po surowce zrobiłem sobię pomieszczenie z którego będe wychdził do kopania . Kopię,kopię,kopię ledwo znalazłem 10 zelaża znalazłem dojebany (przepraszam) kanion pod ziemią wbiłem na półke skalną bo było tam dużo zelaża i węgla a nademną był gdzieś dirt 1/4 wykopałem uszłyszałem jak ktoś chodzi nademną na dirdzie przestraszyłem się jak w dupie okazało się ze to creperr okazało ze było ich trzech...dobra ugiołem się i poszłem dalej kopać...wszystkie crepery spadły zabiłem . Poszłem dalej kopać 2/4 wykopałem i wtedy na wyszej półce skalnej uszłyszałem kroki też na dircie...myślałem ze to creeper jak wcześniej...uszłyszałem dźwięk rzuczania płotki spojrzałem do góry bo się naprawde przestraszyłem patrze widzę lecącom płotke patrze dalej jak leci płotka jest już no mojej wysokości i...wybuchła w powietrzu (kur** w POWIETRZU A NIE PRZEŻ ŚCIANE ALBO PODŁOGE TYLKO W POWIETRZU a byłem ok. 13 klatek nad ziemią) wybuchła otrułem się przesztraszony byłem jak nigdy wcześniej chciałem się lognąć ale nie pomyślałem na szybko zeby tam wbić...weszłem byłem już tam po 4 sekundach patrze i nic tak nie ma ! a ta półka z której leciała ta płotka nie była duża miała ok. 2 klatek szerokości i 5 klatki długości pusto...wbiłem troszeczke głębiej i była tak dziura 2 klatki wysokości i 4 klatki długości . Pszedłem sorry pobiegłem szybko do domku pomyślałem co się stało i gówno nic nie wiem . Ktoś mi powie o co chodzi . Jszcze powiem nigdy nie wierzyłem w Herobrine i teraz zaczynam wierzyć bo jak to wytumaczyć ? Kedy wróciłem do mojej haty (w mc) przepaliłem całe zelazo (21 :( )zrobiłem sobię napierśnik spodnie i buty więc jestem gotowy by tam jutro wbić . Zaczynam wierzyć w herobrine . Aha mam wgrany tylko optifine i gram na 1.7.4 .

Opublikowano

Albo to zmyśliłeś . Albo pomyliłeś single z multi albo na single ktoś sobie robi z ciebie jaja ( na singlu jest możliwość grania z innymi na lan'ie czyli przez rooter )

Opublikowano

Albo to zmyśliłeś . Albo pomyliłeś single z multi albo na single ktoś sobie robi z ciebie jaja ( na singlu jest możliwość grania z innymi na lan'ie czyli przez rooter )

Nie nie pomyliłem się...gram na singleplayer od 2 dni . I nikt nie robim sobię ze mnie jaj bo nikomu nie podawałem IP i te inne .

@up2

Ja tego owego Herobrine nie widziałem ale co to może innego być . Nie sorry szkielet mnie rzucił płotkom .

Opublikowano

@up W jaskiniach respią się wiedzmy i one rzucają potkami.

Opublikowano

@up

Ale tam nikogo nie było i wiedźma by nie zrobiła sobię zwykłego małego korytarza a takie korytarze same się nie robią :/

Opublikowano

A na twoim save nikt nie grał? Brat? Siostra? To jest mapa wygenerowana automatycznie czy ściągnięta z neta?

Jeżeli chcesz to możemy to sprawdzić u Cb ;) Sprawdziłbym mapę itd.

Kontakt do mnie - [email protected] / [gg] : 49211749 / skype : still.new1

Opublikowano

A na twoim save nikt nie grał? Brat? Siostra? To jest mapa wygenerowana automatycznie czy ściągnięta z neta?

Jeżeli chcesz to możemy to sprawdzić u Cb ;) Sprawdziłbym mapę itd.

Kontakt do mnie - [email protected] / [gg] : 49211749 / skype : still.new1

Mam tylko siostre która zyje tylko facebookiem a gdybym się spytał jej co to jest minecraft to by nawed nie umiała powtórzyć tego słowa . A byśmy mogli pogadać na temat pokazania mojego sejwa na PW ? Mapa jest moja wygenerowana 2 dni temu .

@up

Nie jestem za dobry w angielskim jagbyć mógł przetłumaczyć lub mi to sztreszcyć .

Opublikowano

Historyjka wyssana z palca... To na pewno nie był Herobrine ponieważ takowy nie istnieje! noddingtwilightplz.gif?1

Niespodzianka

<

Opublikowano

A co do tego ip . Na singlu jeżeli chcesz grać z cheatami a nie masz ustawione tworzysz świat lan . Jeżeli ktoś jest w twoim internecie wystarczy , że wejdzie w multi player i samo się wyszukuje nie potrzebuje on adresu ip .

Opublikowano

Ale ja nie udespniałem mojego IP . A ci którzy używają mojego routera nawed nie mają mc na kompie .

@up2

To było naprawde . Ja nie wierze w herobrina ale już troszeczke zaczynam .

Opublikowano

@UP

To przestań. Potwierdzić że Herobrine nie istnieje jest bardzo prosto - MCP -> dekompilujesz Minecrafta -> sprawdzasz kod -> BUM! Nie ma żadnego Herobrina, no - chyba że Mojang zrobili jeszcze jeden psikus na 1 kwietnia :P

BTW. "I have a computer with a museum" nie znaczy że twój komputer jest z muzeum, tylko że twój komputer ma muzeum, co jest bezsensowne - no bo jak komputer może mieć muzeum?

Opublikowano

Herobrine nie istnieje i nigdy nie istniał. To zostało już potwierdzone. Choćbyś nie wiem jakie dziwne historyjki wymyślał, to i tak nie uda Ci się z nikogo zrobić idioty tym sposobem :x

Opublikowano

@up1

Dobra kit z tym . Mam was w dupie jeżeli nikt mi nie wieży .

@up 2

Cały czas wychodzę na dwór gram w mc raz chyba na dwa dni :/ Taka ortografia bo byłem wtedy na komórce .

@up4

Jeżeli coś ci się nie podoba to usunę . I po pierwsze chodzilo mi ze mój komputer ma muzeum w sobię czyli ma same stare gówna z tesco za 2 zł .

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...