Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip hack i ?;p

msquad1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam vip hacka tylko że sprzed update i w nim jest weapon dmg który DZIAŁAŁ przed update tylko że emulował shotguna tak więc było że była opcja Weapon Damage i opcja poprostu weapons gdzie wybierało się umer np 42 shotty czy tam 41 m60 czy coś no i czy da się zrobic tak w hacku?!;p

w sumie chodzi mi o opcje weapon damages bo to właśnie ta opcja emulowała te damage bo jak miałem colta nie z hacka jak kogoś zabiłem było tak samo że z shottguna ;P

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

jak oglądam filmiki na youtube to jak ktos ma wep hack i strzela np z psg i zajebal to i tak pokazuje ze zajebal z shotguna i to można zrobić w normalnym hacku tylko trzeba wiedziac jak zrobić shotgun dmg

Opublikowano

no własnie tak jest w tym hacku co ty wiesz jak to zrobic?

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

Trzeba to tak zrobić, żeby pokazywała się normalnie broń jak w normalnym weapon hacku i żeby był zamrożony dmg z winchestera (albo ze skorpionów).

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

a dlaczego nie z nadów :>? Ciekawe czy dało by się że np. strzelasz z famasa i jak trafiasz to pociski oślepiają wroga, robią zasłone dymną, wybuchają jak nady(kwestia ustawienia broni zadającej obrażenia).

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Powiem ci że z tymi nadami to niezły pomysł :D

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

ale jak zabijesz coltem z obrazeniami winchestera to w statach pokaże ze zabiłeś wichesterem a jak zamroźisz obrażenia z winchestera w scorpionach to by bylo fajnie strzelasz tak szybko :P

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...