Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy dostanę srebrną operację Phoenix?

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link mi nie dziala ;c Czyli ze juz nie wbija silvera ? Ale to troche glupie no bo wydalem 2 euro i znowu mam ehhh

No niestety, co jakiś czas będziesz musiał kupować nowe operacje jeżeli chcesz mieć nowe mapy itp.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No niestety, co jakiś czas będziesz musiał kupować nowe operacje jeżeli chcesz mieć nowe mapy itp.

Ale pare dni temu ja kupilem to jak to jest mozliwe ? Wiem ze kiedys byla operacja bravo i payback . Ja normalnie moge grac na mapach z tej operacji itp tylko czas nie leci mi od zalogowania  a turniejowy tak i wogole .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale pare dni temu ja kupilem to jak to jest mozliwe ? Wiem ze kiedys byla operacja bravo i payback . Ja normalnie moge grac na mapach z tej operacji itp tylko czas nie leci mi od zalogowania  a turniejowy tak i wogole .

O nie przpepraszam cię ty posiadasz tą nową operacje, wprowadziłem cię w błąd.... Dziwna akcja, spróbuj napisać do supportu czemu twój przedmiot jest kolekcjonreski....

Opublikowano

O nie przpepraszam cię ty posiadasz tą nową operacje, wprowadziłem cię w błąd.... Dziwna akcja, spróbuj napisać do supportu czemu twój przedmiot jest kolekcjonreski....

Uff caly sczescie . Nic sie nie stalo kazdy czlowiek popelnia bledy . Co mam napisac i gdzie ? 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

https://support.steampowered.com/kb_cat.php?id=99

Po prawej stronie ma prostokąt wchodzisz w to i piszesz.

Napisz tak, "Witam, nie mam pojęcia dlaczego moja nowo zakupiona "Operacja Phoneix" jest praktycznie zablokowana, ponieważ nie zalicza mi rozegranych meczy itp."

Jest jeszcze możliwość że ta operacja aktualizuje się na jakiś czas i za jakiś czas wszystkie mecze doda ci do tabeli operacji. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...