Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę utworzyć gmaila na swój nick..

Piteriuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od 3 lat mam problem. Posiadam konto YouTube (zza czasów, kiedy to robiło się je bez połączenia z gmailem) o nazwie przykładowo XX. Gdy chcę utworzyć gmaila dla konta XX wyskakuje błąd, że taki nick jest już zarejestrowany w gmail - jednak takowego konta tam nie mam (tylko na youtube o tej samej nazwie). Gdy wejdę w youtube to wyświetla mi się, że mam adres [email protected]. Może ktoś ma podobny problem? Chcę po prostu stworzyć gmaila o nicku XX (XX to przykład, mam na myśli inny nick)

Opublikowano

Tak jak @up a jak nie to ktoś poprostu może założył taki sam nick na gmailu jak twój na yt ale raczej konto yt migrowało na gmaila

mihcio15.png

Opublikowano

Nie mogę się zalogować na konto gmail tymi samymi passami. Na pewno nikt tego konta nie ma tylko to wina nicku "Piteriuz" w bazie danych google, który blokuje utworzenie nowego konta. Po wpisaniu "piteriuz" w rejestracji wyskakuje "nie ma takiego użytkownika" przez co klikam dalej i wyświetla się komunikat "ta nazwa jest zajęta". Krótko mówiąc "rozj*** system google" :D

Opublikowano

Próbowałeś się skontaktować z administracją? Powinni Ci w tym pomóc, skasują tamto konto, lub utworzą Ci mail dla danej nazwy.

Opublikowano

Solymr, dzwoniłem do Google Warszawa.. (nie mają techników na stanie), śmiech!

Jak bym jeszcze znał kontakt do administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...