Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na M2 PL

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

Musi być w tym jakiś haczyk...  :angry:

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto grać na globalach od gf ponieważ lecą na hajsy. Wybierz jakiegoś priva / innego globala (np. sg)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Sam czasem grywam na PL i powiem że fajnie się gra jak masz jakąś gildie z ogarniętymi ludźmi :)

z gildią TEDDY top 1 :) Diumar robiliśmy wojny codziennie i nie patrzylismy z kim bierzemy, czy wygramy czy przegramy

liczyła się rozrywka bo o to chodzi w tej grze

Akurat na Diumar to są dwie takie gildie czyli TEDDY i Evergreen z którymi wygraliśmy :)

Także polecam gre na PLu i nie patrzcie na te drewna które piszę że PL jest chujowy..

oni tak piszą bo mają problem z wbiciem 20 lva :D

Belion > TEDDY > Diumar <3

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Sam wrocilem po dluzszym czasie i jak dla mnie gra nadal daje duzo zabawy. Tyle ze ja juz mialem starsze konta. Na poczatku ciezko bedzie bez ot zwyklej rekawicy, ale dla chcacego nic trudnego ;) Teraz masz event wielkanocny, mozesz bic te metki wielkanocne w m1. Zacznij sobie na Negrosie - najmlodszy serwer. Nie patrz na ten nowy co ma wyjsc bo bedzie duza konkurencja (zajete metki m1, m2), no chyba ze lecisz na topke.

Opublikowano

IS odpada, ale poważnie sądzicie, że ktoś kupi te yangi? Znajdzie się może kilka osób, które pójdą na coś takiego...

Zobaczysz że dużo osób kupi yang w is jak wyjdzie nowy serwer i nie będzie yang na allegro- właśnie po to go stawiają, żeby ludzie kupowali yang w is ;) Gra na żadnym metinie gameforge się nie opłaca, tym bardziej na privie,który może w każdej chwili upaść, polecam metin2.sg, jak gra się znudzi konto można legalnie sprzedać i nie jto sprzeczne (tak ja kna PL) z regułami gry. ;) Pozdro ;)

Opublikowano

Jeśli masz zamiar grać na PL'u to tylko ze znajomymi, samemu nie ma sensu zaczynać. Wieje nudą, w dodatku bez wydawania PLN ciężko jest cokolwiek zrobić.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...