Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na M2 PL

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nabrałem ochotę na grę na PL'u. Opłaca się zaczynać od zera? Wiem o tych wszystkich bzdurach, które dodali...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

zacząć zawsze można lecz po co, PL global tak naprawde już upadł teraz grają tam tylko starsi gracze, nowych raczej nie ma lecz się zdarzają, jeśli chcesz inwestowac w is'a to warto.

Opublikowano

Moim słowem nie opłaca się sorry że przeklne no ale pl idzie się pierdolić robią wszystko dla kasy is i is !! zaniedługo eq i lvl bd sprzedawać w is :) to tyle jak dla mnie grać zawsze można według mnie nieopłaca się lepiej jakiegoś harda sb znajdz ravia balmora exalion ja gram na exalion i siędobrze gra :D dobrze kasa za misje idzie 

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar ładować w IS to tak..

Jeżeli nie to nie warto..

Moim zdaniem nie warto, bez IS nic nie osiągniesz.. w dodatku te yangi -.- -.- Może jeszcze stalki+9 dodadzą .. :D

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

IS odpada, ale poważnie sądzicie, że ktoś kupi te yangi? Znajdzie się może kilka osób, które pójdą na coś takiego...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

nie opłaca się grać na plu (chyba że nie od zera) 

Opublikowano

Ja polecam grę na PL, co do yangów w IS to nie brał bym tego sobie tak do serca bo nikt tego nie kupi (na allegro jest dużo taniej).

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

a powiecie mi jeszcze jak wygląda sprawa z yangami, właśnie z allegro? słyszałem, że za to są ostre kary, jakiś artykuł był na boardzie. nie pomogą nawet postacie słupy, prawdo to jest?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak opłaca się. Jak pisali @up gra tam dużo nowych graczy. Sam zamierzam grać od początku :D

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Siema, nabrałem ochotę na grę na PL'u. Opłaca się zaczynać od zera? Wiem o tych wszystkich bzdurach, które dodali...

Powiem Ci tak zacząć możesz ale będzie Ci bardzo ale to bardzo ciężko zarobic i zdobyć dobre itemy + ku albo i kd. Osobiście odradzam tam grać ponieważ zaczynając grę od 0 przy takich cenach jak tam są będziesz się denerwował jak tu fmsa zdobyć(taki przykład):)

Opublikowano

@up

Tak upadają, ale są privy, które są ogarnięte i mają dobrą ekipę :) A jaki poziom gry Cię interesuje? ;> Osobiście polecam Ci Medium i serwer: Alistria :D

http://alistria.eu/

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się zaczynać gry od 0 :) Nie masz szans dorównać w ten sposób graczom którzy zaczęli grę kilka lat temu... Zamiast inwestować w IS na Metin2 lepiej na jakimś innym stabilnym serwerze podobnym do PL'a. Raz że SM są dużo tańsze to łatwiej jest zacząć i szybciej zrobić ogarniętą postać :) 

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Nie opłaca się grać na PLu... 

PL kiedyś to była inna bajka, pamiętam jakie dropy były z metków, bossów, expa...

Kiedyś expiąc przykładowo na BO dostawałeś od 30 lvla do 50 tyle zębów, że oddałeś biologowi i Ci zostało na handel multum... A teraz expiąc na tych lvlach dropnie Ci kilka zębów... Drop z metków jest tak okrojony, że szkoda gadać...

Opublikowano

Macie racje to nie to samo co kiedyś jednak, teraz też przybywają NOWI gracze i poznają metina2pl takim jakim jest, tak jak ja go poznawałem kilka lat temu gdy zaczynałem grę, więc tu nie można mówić o końcu pl'a bo przyjdą nowi co nie beda mieli porównania jak było wcześniej i dalej będa grać na obecnym.

Opublikowano

jak masz zaczynac to teraz bo masz event. pozniej bedzie ci ciezko chociaż jak bedziesz chcial to zawsze sie wybijesz

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ja zacząłem na PLu nie czysto ale zacząłem : ) kilka kont 30lvl i fishboty xD jakoś sobie wtedy poradzisz ;P

Ale kijowo bo banują strasznie ;c

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...